Már egy ideje felfigyeltem arra, hogy a fiam egyre többet cigizik. Rávilágítottam, hogy később milyen problémák lehetnek belőle, de még így is folytatja, pedig csak 16 éves. Valami megoldás?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 01:31
21/24 anonim válasza:
Azt hittem nehéz havi 10-20 ezret megkeresni a semmire. Ha ezt több ember tudná! :-O
22/24 anonim válasza:
Hagyd, kinövi. Legalábbis, az esetek túlnyomó többségében ezt ki szokták nőni a kamaszok. De ha akarod, vehetnél neki egy elektromos cigit.
23/24 anonim válasza:
"Azt hittem nehéz havi 10-20 ezret megkeresni a semmire. "
neked semmi, neki az addikciója.
tök nehéz leszokni a cigiről, ha függő vagy, havi 10-20 ezret össze tudsz rá szedni, ha diák vagy, akkor is.
én 10 éve tanulás mellett kerestem ennyi pénzt, és azóta már könnyebb, az infláció miatt.
Amúgy meg egy csomó csóró embert, koldust látni, kajára nincs pénzük, de a cigi ott lóg a szájukban...
24/24 anonim válasza:
Én is ennyi idősen kezdtem. Amit tudok javasolni, az a türelem előbb vagy utóbb abbahagyja. (Én utóbb hagytam abba, 40 év után) 56f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!