Mit tehetek? Tovább lent
Lányom lezbikus!!!Egyik nap láttam a barátnője lépcsőházában csókólozni vele!!Meg a gépén láttam mesztelen lányokról képet!Naplózott beszélgetései msn is csak lányokkal és azis elég eroikus.
17éves és barátja se volt soha.ezen is meglepődtem mert nagyon csinos lány!
mit tegyek??hogy mondjam meg neki hogy tudom hogy saját neméhez vonzódik??
Én ugyanilyen helyzetben vagyok, mint a lányod... (azért zárójelben megjegyezném, hogy a leszbikust nem z-vel írják). Hozzátenném, hogy ez nem az ő választása, ez egy állapot, ami ellen ha akarna, sem tudna tenni.
Éreztesd vele, hogy bármi van, te mellette állsz. Ne feltűnően, olyan anyáskodóan (ez gondolom könnyű leszXD). Ne kérdezgesd hogy van-e barátja, főleg ne, hogy miért nincs, és szólj a rokonságnak, hogy erről szokjanak le (én pl utálom az ilyen kérdéseket, hogy "na és a fiúkkal hogy állsz?") Ne erőltesd a dolgot, el fogja mondani. De nagyon nehéz helyzetben van, bizonyára fél a reakcióktól, annak idején én is féltem, főleg apámtól. Ha rájön, hogy számíthat rátok, és nem fogjátok kidobni az utcára (én ettől tartottamXD), akkor biztosan el fogja mondani. A végtelenségig nem titkolhatja...
17L
Szerintem az ő dolga, hogy megmondja-e, vagy nem. Manapság "divat" leszbikusnak lenni, mondjuk inkább a kis 13-14 éveseknél, akik így akarják felhívni magukra a figyelmet. Ha a lányod már 17, elég valószínű, hogy komolyan az, nem csak divatmajomkodik. De persze nagy esély van rá, hogy még változhat, esetleg biszexuális lesz.
Amúg bocs, hogy ezt kérdezem, de szerinted nem durva egy kicsit, hogy az msnes magánbeszélgetéseit nézegeted? Az én anyukámnak ilyesmi eszébe se jutna.
engem is folyton erröl kérdezgetnek a testvéreim meg anyukám h miért nem tetszik nekem senki.és a testvéreim ezzel szivatnak folyton h biztos leszbikus vagyok.és ebben van is valami mert a lányokhoz tényleg jobban vonzódom mint a fiúkhoz.de amíg nemvagyok biztos a dologban nem is mondok semmit senkinek.ezzel gondolom a lányod is így van.szóvl nem kell feszegetni a témát.ha akarja majd elmondja.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!