Mit tehetek? Tovább lent
Lányom lezbikus!!!Egyik nap láttam a barátnője lépcsőházában csókólozni vele!!Meg a gépén láttam mesztelen lányokról képet!Naplózott beszélgetései msn is csak lányokkal és azis elég eroikus.
17éves és barátja se volt soha.ezen is meglepődtem mert nagyon csinos lány!
mit tegyek??hogy mondjam meg neki hogy tudom hogy saját neméhez vonzódik??
Ne olvasd el az msn üzeneteit.
Kérdezd meg, nincs-e kapcsolata, akit bemutatna, mert szívesen megismernéd, kit szeret. Egyébként érezheti úgy, hogy elfogadó lennél, ha megmondaná neked, hogy leszbikus?
Első válaszoló vagyok.
Értem, hogy elfogadnád, de tudod, milyenek a kamaszok, nem mindig bíznak meg abban, akiben megtehetnék. Én nem állnék elé azzal, hogy leszbikus vagy lányom, valld be, inkább legyen az ő döntése, hogy beavat.
És szerintem a férjednek se mondd el, legyen az is a lányod döntése, hogy akarja-e, hogy tudja, vagy egyelőre nem.
Én tényleg csak arra próbálnám felhívni a figyelmét, hogy szeretnéd megismerni azt, akit ő szeret. Hátha így egy konkrét szituációban könnyebb lenne neki is kimondania.
Értem!! És ha azt mondja nincs barátja akkor mit mondjak?vagy várjam ki míg ő elmondja?Mi van ha cikinek érzi?
Azért ma este rá kérdezek!
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítenek!!
Rendben.Megértem, hogy neki se könnyű..
Köszönöm hogy válaszoltál!!Sokat segítettél!!
Ha van kedved, írd meg, mi volt.
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!