Létezik olyan gyógyító mese, amit akaratos, székletét visszatartó gyereknek lehet mesélni? Tudnátok ajánlani ilyet?
Hát sajnos érdemben nem tudok hozzászólni,mert mi is ebben a cipőben járunk.Olyannyira,hogy 1héten egyszer kakál.Mi is sok mindent kipróbáltunk már a kúp nem jön be félóra múlva kikakálja még majdhogynem egészben kaka meg sehol.A beöntést is próbáltuk de az is egy idő után nem használ meg nem lehet mindig beöntéssel.Mi is voltunk orvosnál aki azt mondta ez nem betegség valaki naponta van aki több naponta.Hát nem tudom...én ebben nem hiszek!Laevolacot próbáltad már?Mi ezen is túl vagyunk már ehhez sem akarom,hogy hozzászokjon.De a doktornő adott egy homeós bogyót amitől hamarabb volt a fiamnak széklete Calcium carbonicum Hahnemanni D30 napi 4 kellett egyszerre bevenni előtte enni,inni nem lehet és utána se legalább fél óráig.Próbáld ki hátha használ.
Sajnos tudom milyen mind a két véglet.
Most éppen a 3.napja vagyunk,hogy este 5percenként egy kicsit kakil a gatyába nem nagyon csak éppen hogy,de szegényre gatyát már nem tudok adni és fogalmam sincs ez mitől jött most.
Azon gondolkodom,hogy lehet visszatartja mindig most meg nem tudja mert nem jól záródik.Vagy már nem is tudom mit gondoljak!!!:(:(
Nagyon nehéz ez az egész. Én is sokat gondolkodom, hogy mit lehetne még tenni. A Laevolacot próbáltuk, leálltunk vele, aztán Duphalacot írtak ki, de most visszatértünk a L-hoz.
Nálunk a Macrogol jött be, ezt kapja pár hónapja, és végre kakil. Mi adtunk neki beöntést nemrég, inkább mi, mint a klinikán az ápolók...annyit szenvedtünk már, nem tenném ki többé ennek a gyereket. A Bilikönyv nagyon tetszik neki, ismeritek? Én a könyvtárból vettem ki. Ma 6-szor olvastam el neki, ő kérte. :-)
Harmadszorra mar szinte kellemetlen hozzaszolnom a temahoz,de azert megteszem.Ti a szervi probleman akartok segiteni es sok esetben ez lelki baj.Azt nem vonom ketsegbe hogy nem orias szeretettel vagytok a gyerekeitek irant.Nekem a tapasztalatom eleg nagy a "problemas gyerekek"
koreben.Azt tapasztaltam a fiamnal,hogy amikor a szuleimnel nem ellenoriztek hogy a fulet megmosta-e 8 evesen,nem jott ra az allergias tusszoges.Amikor nem "maceraltak" ilyen "kis"ugyekkel enekelt kohoges helyett.Erre en sajnos csak kesobb jottem ra.Ezert is irogatok neked.Nap mint nap a kakilas az egyik kozponti tema nalatok.A gyerekek nagyon kedvelik ha vele foglalkoznak,mindegy hogy mi az.Biztos tudod,hogy hajlando meg rosszalkodni is csak O legyen a kozpontban.Kerlek valaszolj par mondat erejeig.En sajnos nem hiszek psichologusban,de a vegtelen anyai szeretetben annal jobban./63 eves nagyi
Szia!Nem nem ismerjük,de utána nézek!Bár most még mindig ott tartunk,hogy valami miatt nem tudja visszatartani.
:(
Kedves Nagyi!Hát sajnos a mi esetünkben foglalkozni kell vele és nem napi szintű a téma,hogy ma mindenképp kell mert én már annak is örülnék ha 2-3 naponta lenne valami.De ha van az egy héten egyszer és alig bírja kinyomni.Szóval én nem hiszem,hogy ez valami lelki probléma lehet nála. -Míg ezt a mondatot leírtam bekakált!Kiderült nem akarja,hogy én megtudjam,hogy ő kakil.
Jó tényleg van valami amit írsz,hogy nem szervi baja van.
Na de mit csináljak????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!