Létezik olyan gyógyító mese, amit akaratos, székletét visszatartó gyereknek lehet mesélni? Tudnátok ajánlani ilyet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 17:48
11/26 kolosi robert válasza:
Mivel segiteni szeretnenk kellene tudnunk hany eves gyerekrol van szo.
12/26 A kérdező kommentje:
4 éves a kisfiam. Nagyon sokat kínlódunk, sok orvosnál voltunk, mindent kipróbáltunk már. A neten is olvastam több fórumot, elég sokan szenvednek ezzel a gonddal...
2012. dec. 11. 18:11
13/26 anonim válasza:
Beöntés? Ettől azonnal megindul a székelés. Pillanatok alatt szinte feltétlen reflexé alakul a bincibe kakkantás, ahogy a gumicsövet meglátja. Volt ismerős, ahol a gyerek ilyen problémákkal küzdött és egy kéztöréssel kórházban volt, ott nem pepecseltek sokat, - idő se volt mondjuk erre -a srác secperc alatt kigyógyult a "nem kakilokból", s otthon már teljesen korrektül ment minden...
14/26 anonim válasza:
Szerintem orvossal, vagy pszihológussal konzultálj, ne netes okostojásokkal.
15/26 kolosi robert válasza:
Ujbol jelentkezik a 63 eves nagyi, aki a nagymamak receptjeiben es az ugyes praktikakban hisz.A beonteses modszer szinten bevalt az unokahugomnal.Amikor mar a csalad el volt keseredve, a szomszedno adott a kislanynak beontest,aztan nap-nap bement hozzajuk.Amikor a gyerek meglatta futott es belepottyantott a bilibe annyira felt a beontestol.Aztan par nap mulva mar nem kellett megjelenni az "ordognek",rendben volt minden.Ugy latszik ha nem segit mas ilyen drasztikus modszerhez kell folyamodni.Az erdekes,hogy az unokatesom kb.1 honappal ezelott irta meg ezt a vele tortent dolgot.Ilyen a veletlen!Ezert kerdeztem ra mennyi idos gyerekrol van szo.Nagyon szeretem ezt a forumot,jo amikor az ember segitseget kap es segiteni tud masoknak.Ha barhogyan sikert ersz el legyszives kozold!
16/26 A kérdező kommentje:
Járunk pszichológushoz, több orvosnál is voltunk, kivizsgáltattam, több, mint egy éve küszködünk. Gasztroenterológus is látta már, biorezonancián is voltunk. Sajnos az én fiamnál nem segít az a trükk,amit írtatok. Sokat voltunk a klinikán már beöntésen, hiába magyaráztam neki, azértis visszatartja, nem számít....persze retteg, de akkor se kakilt. Nála az ilyen drasztikus módszer csak olaj a tűzre... :-(
2012. dec. 14. 15:13
17/26 Golan Trevize válasza:
Szilvalét kell vele itatni.
Sokat, rendszeresen.
18/26 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet sajnos.Tudom hogy direkt nem kakál.Mondja is hogy nem akar.Nem tudom megmagyarázni neki hogy kell és kész.Mindig kúpot adok neki amikor látom rajta hogy nagyon kell neki akkor kb 20 percen belül kakál a kúp még fel sem olvad sokszor.Nem tudom mi lesz a megoldás.3,5 éves kislány,
19/26 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak: Kitartás! Tudom, hogy nehéz... Nálunk a kúp már régóta nem válik be. A szilvalevet nem issza meg, próbáltuk többször is.
2012. dec. 14. 17:09
20/26 A kérdező kommentje:
Kivettem a könyvtárból a bilikönyvet (Alona Frankel: Bilikönyv), most ezt olvassuk, tetszik neki. :-) Köszi a tippet az egyik hozzászólónak!
2012. dec. 14. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!