Nem tudom nézni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából semmi közöm hozzá, de a Keresztfiam 2 évesen olyan szinten van félrenevelve, hogy elképesztő. Meg sem hallja, ha felnőtt (akár anya) rászól, szól hozzá, stb. a nevére sem nagyon figyel, amíg nem KIABÁLSZ rá... Olyan dolgok vannak a kezében, amik nem odavalók (öngyújtó, dvd lejátszóhoz nyúlkál, zenét követel youtube-on, stb). Baromi értelmes gyerek, és ezzel együtt tökéletesen megtanulta, hogy az történik, amit akar. Ellenben Anyu idegrendszere erősen instabil, most válnak, stb (a gyerek ebből nem érzékel semmit, pár hónapos volt, mikor apu elköltözött) és ÜTI a gyereket. Üvölt vele, veri, stb. És iszonyatosan rossz nézni...És nem fogad el tanácsot. Hiába mondja bárki, hogy a gyereknek nincs napirendje, akkor kel-fekszik-eszik amikor és amit akar, ha anyának elcsattan a cérnája, elveri vagy ordít vele, és ennyi. Soha nem gondoltam, hogy ez a gond pont nála elő fog kerülni. Mit tegyek?! segíteni nem tudok...Több éves barátságot rúgjak fel???? Nehéz visszafognom magam már...Többször tartottam ott, amikor előttem kapott a gyerek, hogy nekimegyek a barátnőmnek...Iszonyatos kétségek között vagyok. Már hetek óta alig megyek át, pedig majdnem napi szinten együtt voltunk... Kérlek, segítsetek!!! Mi a jóistent csináljak?!2012. dec. 6. 01:20
11/11 anonim válasza:
Ne hidd, hogy egyfordulós történet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!