Büdös a keze, mit kéne tenni?
Figyelt kérdés
Vigyázok egy kislányra (6éves) akinek a keze igen sokat időt tölt a bugyijában. Volt olyan, hogy egyedül kellett hagyonm a nappaliban, mert főztem a vacsiját. Időnként ránéztem. Egyszer belépek a nappaliba és látom, hogy a hasán fekszik , keze a hasa alatt és nyögdécsel. Nem volt nehéz kitalálni, hogy mit csinál. Anyukának finoman szóltam. Tudja.
Az igazi probléma az, hogy a keze igen büdös. Két három aponta van fürdetve. Kedves kislány szeretem ő is szeret, jön átkarol, arcomat simogatja, de már nem bírom, szabályosan hányingerem van.
Anyukának szóltam, hogy szaglik a gyerek keze. Nem érzi, meg vannak sértődve.
Mit lehet tenni?
2012. dec. 1. 09:18
11/12 anonim válasza:
Mi lenne, ha mondanád neki, hogy fürödjetek együtt és a kádban játszanátok? :)
12/12 anonim válasza:
Ajándékozd meg egy finom illatú gyerek fürdetővel.Lehetne valami mesefigurás jópofa flakonú termékkel.Lehet kapni állatfigurás habfürdőket is.Lehet náluk nem szokás a mindennapos fürdés,de talán megszereti ha érzi a finom illatot magán.Az én kislányom imádja amikor kijövök a fürdőből,olyankor azt mondja most anyu illatod van,én is szeretnék jó illatú lenni,és már szalad is a kád felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!