Megverték a gyermekemet az iskolában! Tényleg nem tehetek semmit?
Tegnap azzal jött haza a 10 éves fiam (aki egyébbként a légynek sem ártana), hogy megverte egy évfolyamtársa az iskola folyosóján. OK:a fiam volt a kapus az udvari focimeccsen, és kivédte a gól, amit a másik gyerek berúgott (volna)!!
Ma mentem az ofő-höz,majd az igazgatóhoz, ahol azt a válasz kaptam, hogy ismerik a problémát, "más szülő is panaszkodott már".Érdemben nem tudnak tenni semmit, mert az iskolából való eltanácsolásához is szülői engedély kellene!!!! Mondanom sem kell, hogy nem túl együttműködő az anyuka :(.
Elkeserít a dolog! Tényleg csak tűrni lehet az ilyet??
(10. vagyok)
Komoly, hogy az iskola nem tanácsolhat el egy gyereket, ha magatartásproblémái vannak? Akkor mi az, amiért ki lehet valakit rúgni?
Az hogy pont azok a verekedősek akik küzdősportra járnak egyedül az edzőjük szégyene!
Én Kung Fu zom már öt éve, gyerekeket is oktatunk és egyszer sem hallottuk vissza a szülőktől hogy agresszívabbak lettek volna mióta hozzánk járnak.
Persze végső soron a gyermek dönt, hogy szeretne-e ilyen edzésekre járni!
Sok helyen van egy ilyen idióta,antiszoc bunkó agresszív gyerek,ezek általában otthonról hozzák a példát,és a szülőkkel sem lehet beszélni
Annak idején nálunk is volt egy ilyen nemkívánatos egyén,mindenkit terrorizált,kötözködött,a tanárok meg sokszor az ő pártját fogták
Egyszer aztán betelt vele a pohár,amikor az egyik csajt cseszegette,...az egyik hosszú szünetben odamentünk mi 10en fiúk az osztályból amikor nem volt a közelben tanár és elvertük...de rohadtul!!
Fél óráig nem bírt a gyerek felállni
Utána a hatás hihetetlen volt,mint ha kicserélték volna:D
Otthon aztán addig zokogott amíg elvitték egy másik suliba,ahova ugyan ilyen problémás srácok járnak mint ő
Ezekkel nem lehet máshogy bánni
Köszönöm a válaszokat!
Küldtem levelet az iskolába (tértivevénnyel, ajánlva, hogy nyoma legyen), az igazgatónő "hozzárakta a problémás gyerek papírjaihoz", de más nem történt. Azóta nem bántották a fiam!
Jaj és beirattam a gyermekemet (a 8 éves lányommal együtt) kung-fuzni!
Mint ahogyan arra a kérdező is rávilágított, a szülőkkel sajnos vagy nehezen, vagy nem lehet megegyezni, mivel ők bizonyára ismerve a saját gyereküket, tudván a dolgait, mégsem tesznek önakaratukból semmit, ergo ha te odamész, az sem fogja megindítani. Tisztelet a kiv.
Az meg hogy a szülők nem számolnak be arról, hogy a saját gyerekük edzőtermen kívül mit csinál, úgy gondolom nyilvánvaló. Senki nem akarja kicsapatni a saját gyerekét. Én azt látom az egyik legnagyobb bajnak, hogy nincs igazából összetartozás a jó ügy mentén. Tehát, ha valaki erős és agresszív, amellett kiállnak és az ő pártját fogják.
Ha valakit összevernek, akkor hová kell menni? Először a kórházba látleletért, aztán a a rendőrségre. Esetleg útba lehet ejteni az iskolát is, de a tanárok és az igazgató magasról tesz erre, holott egy testi sértés és garázdaság, tehát bűncselekmény.
Sokan kérdezik hogy mit lehet tenni, de a válasz egyértelmű.
Ha meg esetleg a rendőrség sem tesz semmit, van elég sajtóorgánum amivel meg lehet szorongatni az iskolát. Eleve úgy bemenni az iskolába hogy vagy csinálnak valamit, vagy országos botrány lesz. Ha valami érdekli ezeket, a saját kis hatalmuk, azt féltik. A sajtótól rettegnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!