Autizmus remény a gyógyitásra?
Annyit olvastam itt más auti gyermeket nevelő szülök hozzá szólását, hogy úgy gondoltam miután elolvastam ezt a cikket ide teszem.
Én reménykedni kezdtem és ti mit gondoltok?
Én nem szeretném, ha "kigyógyítanák" a kislányom az autizmusából és ő sem szeretné ezt (megmondta). Ő így kerek, egész, teljes.
Igaz, ő magasan funkcionáló, tehát viszonylag kevés problémát okoz az állapota.
Én nem hiszek ebben sajnos, mint a gap diétában sem.
Nem tudom elképzelni, hogy beadok neki valamit, és akkor már nem lesz "ilyen"-pl nem fog feltétel nélkül bízni az emberekben, érti majd a szóvicceket, nem fogja csak azt a 10 ételt enni amit hajlandó, stb :-(
„sikerült visszafordítaniuk az autizmus-szerű viselkedést”
Lehet, hogy ez az egész csak annyi, mint ez a mondat. Nem hallottam olyat, hogy az egereknél autizmust diagnosztizáltak volna. Odafut a macskához? Méret szerint rendezi a sajtdarabokat? Csak ugyanabból a tálból hajlandó enni? Különvonul a többi egértől? Ha a szemébe világítanak, lerágja a gondozó kezét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!