Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Autizmus remény a gyógyitásra?

Autizmus remény a gyógyitásra?

Figyelt kérdés

Annyit olvastam itt más auti gyermeket nevelő szülök hozzá szólását, hogy úgy gondoltam miután elolvastam ezt a cikket ide teszem.

[link]

Én reménykedni kezdtem és ti mit gondoltok?

2012. nov. 24. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
ha ez igy is van,ezt kitudja,h mikor alkalmaznak itt magyarorszagon.
2012. nov. 24. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ebbenteljesen egyetértünk de eddig az autizmust eddig nem is betegségnek es pont ezért gyogyithatatlanak mondták. Mindig feltem mi lesz a fiammal ha nem leszünk hogy vigyázzunk rá. Igy látok talán kis reményt.remény
2012. nov. 25. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Én nem szeretném, ha "kigyógyítanák" a kislányom az autizmusából és ő sem szeretné ezt (megmondta). Ő így kerek, egész, teljes.

Igaz, ő magasan funkcionáló, tehát viszonylag kevés problémát okoz az állapota.

2012. nov. 25. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:
nekem is igy tökéletes, de nagyon félek mi lesz ha nem leszek. Ö soha nem feltételez rosszat hisz az embereknek feltétlen. Nagyon okos és mégis van ami gondot okoz neki ami másnak természetes. De csodálatos ahogy ö látja a világot én is jobb ember lettem (remélem) miatta
2012. nov. 25. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek ebben sajnos, mint a gap diétában sem.

Nem tudom elképzelni, hogy beadok neki valamit, és akkor már nem lesz "ilyen"-pl nem fog feltétel nélkül bízni az emberekben, érti majd a szóvicceket, nem fogja csak azt a 10 ételt enni amit hajlandó, stb :-(

2012. nov. 28. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Temple Gradin mondta, hogy "meg kellett tanulnom tudatosan bizalmatlannak lenni".
2012. nov. 28. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, talán lehetséges. De nem valószínű hogy ezt mindenki akarni fogja, még ha valaha valóban lehetséges is lesz.
2014. jan. 15. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:

„sikerült visszafordítaniuk az autizmus-szerű viselkedést”

Lehet, hogy ez az egész csak annyi, mint ez a mondat. Nem hallottam olyat, hogy az egereknél autizmust diagnosztizáltak volna. Odafut a macskához? Méret szerint rendezi a sajtdarabokat? Csak ugyanabból a tálból hajlandó enni? Különvonul a többi egértől? Ha a szemébe világítanak, lerágja a gondozó kezét?

2014. jan. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!