Ha autista egy kisgyerek, később párválasztásban & barátkozásban is lesznek nehézségei igaz?
Figyelt kérdés
Nincs gyerekem, de ahogy olvasom, nem tartanak szemkontaktust, ha roham jön rájuk, nem törödnek a körülöttük folyó világról.
Nekik nehezebb sokkal a dolguk nem?
Ismertek olyan autistát, akinek családja lett, vagy párkapcsolata?
2012. nov. 16. 14:40
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Erről az Adam filmről már hallottam:) Utánanézek majd.
Utolsó: Köszi:).
2012. nov. 16. 22:30
12/18 anonim válasza:
Nézd meg a Max és Mary című filmet is, nekem egyik kedvencem, egy asperger-szindrómás bácsiról szól, aki levelezésbe kezd egy kislánnyal. Animációs film, és rendkívül megható, aranyos, érzelmes :)
Vagy az egerek és embereket tudnám még ajánlani.
13/18 anonim válasza:
kalózöböl, Mary.and.Max.2009.DVDRip.XviD
kalózöböl, Of_Mice_And_Men_Special_Edition_1992_DvDrip[Eng]
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Jókat írtok, köszi:) Utánuk nézek:)
2012. nov. 17. 16:45
15/18 anonim válasza:
Nekem autista a lányom, de magasan funkcionáló. Vannak nehézségei, de azért egész jól boldogul. Érte például odavannak a fiúk - azt hiszik azért ilyen "hűvös" néha mert femme fatale - és ő is szokott szerelmes lenni. Szerintem neki van esélye párkapcsolatra majdan.
16/18 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét a kislányodnak! Jó ilyenről hallani:)
2012. nov. 17. 20:00
17/18 anonim válasza:
A steinbeck film nem egy leányálom...
18/18 A kérdező kommentje:
Még nem láttam azt sem.
2012. nov. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!