Ha egy gyerek iskolát kerül a gyámügy elviszi a testvéreit is?
Ez a te gyengeséged.
Azt szeretném meglátni,hogy nem megy be a kérésem ellenére suliba . .
Bár én nem ilyennek neveltem.
Nem veszik emiatt el a testvért de öt lehet hogy igen
Első vagyok.
Ahhoz hogy elvegyék nem 9 óra igazolatlan kell,hanem annak a sokkal többszöröse
Kérdezőnek:
Nézz utána, nem e történt vele valami, ami bántja. Pszichológushoz meg ne együtt menjetek, keressetek olyat, akit ő választ, hátha jobban megbízik így benne. Kitartás, előbb-utóbb megnyílik valakinek (nem biztos, hogy te leszel)
OFF:
Az, hogy valaki jó óvónő nem biztos, hogy jó szülő is.
Az én anyukám tanár, mindenki szerette, tisztelte az iskolában és a kisvárosban ahol élünk, aki egyedül maradt a három lányával, mert apuka lelépett. Én voltam a legkisebb, nővéreim több, mint 10-15 évvel idősebbek, így én laktam egyedül anyuval.
Amikor 13 éves voltam kimaradtam a suliból, mindenki sajnálkozott szegény anyámon, hogy milyen gyerek, biztos ő mindent megtett stb....
Szerencsére nagymamám kézbe vette a dolgokat, elvitt pszichológushoz, hozzá költözhettem másik városba ....
végre valaki hitt nekem.
Kiderült nem velem van a gond! Anyukámnak volt valami pszichés baja, be is került zárt osztályra egy időre.
Most 15 évvel később már megbocsájtottam neki, elvégeztem a fősulit, van két gyermekem, boldog házasságban élek. Anyukámmal kezd rendeződni a kapcsolatom, de néha rá kell szólni, hogy vegye be a gyógyszereit :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!