Van olyan itt, akinek figyelemhiányos hiperaktív gyermeke van?
Figyelt kérdés
Hogy tudjátok ezt kezelni? Egyáltalán ki lehet bírni ezt ép ésszel? Mert mi kezdünk meghülyülni. A fiunk állandó felügyeletet igényel mindig, mindenhol. Nem tud türelmesen várni, lejárat minket közönség előtt, botrányosan viselkedik. Pedig már 7 éves lesz.2012. nov. 1. 18:17
11/12 anonim válasza:
Az a gyógyszer, amit mi szedünk, a Ritalin. Ez nem is igazán a magatartászavarra, hanem inkább a figyelemzavarra van. (Ezért nem is kell itthon, meg szünetekbe, mivel itt nincs akkora nyüzsi, mint a suliban, meg koncentrálni sem kell annyira.) Az már más kérdés, hogy az egyik következik a másikból, így a magatartása is jobb lett. De továbbra is mondom, én sem favorizálom a gyógyszert, csak nekünk már nem volt más választásunk.
12/12 Merga válasza:
Én sajnos magam vagyok figyelemhiányos hiperaktív. Nem sok jót tudok írni róla nekem teljesen tönkre teszi az életem. Az állandó pörgés az semmi ahoz képest hogy képtelen vagyok tanulni. Mert egyszerüen nagyon kevés dolog van ami leköt. 31 éves nő vagyok. Gyógyszert nem szedek mert nem segít sokat az sem. A figyelem hiánya ami a legnagyobb gondom. Én képtelen vagyok kezelni ezt a betegséget. Azt mondják ez állapot nem betegség. Szerintem cseszettül nem állapot hanem ez betegség. EZ AZ IDEGRENDSZER BETEGSÉGE MIVEL FEJLETLEN AZ IDEGRENDSZER!!! Azt pedig mindenki tudja idegrendszert nem lehet gyógyítani csak kezelni. Persze függ attól is hogy mennyire sérült. Gyerekeket lehet kezelni sikeresen de felnőtteket nem igazán. Én nem kaptam kezelést mikor kicsi voltam mert akkor sajnos nem ismerték még itthon ezt a betegséget. Én nem tudom kezelni a betegségem sajnos vannak olyan hiperaktív felnőttek akik soha fogják tudni kezelni. Sajnos ezekközé tartozom én is. Ennek több fokozata van nekem sikerült a legrosszabbat kifogni. Étrendet kell átalakítani na nálam ez nem fog menni. Szeretek enni és nem mondok le az ételeimről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!