2 éves fiaim nagyon rosszul alszanak éjszaka, mivel tudnék nekik segíteni hogy mostmár ráálljanak az éjszakák átalvására?
Most rendeltem levendula teát is meg olajat is meg méhpempőt is ,valami csak segít már??!!!:))És mindenféleképpen megírom hogy segített-e valamelyik:)
-utolsó,szólj anyádnak hátha add egy kicsit...
Mennyit alszanak napközben? Este mikor fekteted le őket?
Egy ágyban alszanak?
Menetrend. Két gyerek után csak azt tudom mondani: menetrend. Minél kötöttebb, órához igazított napi rutin. Mindkét gyerek 4 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. A fogzás időszaka ugyan okoz némi kiesést, de azt is sokkal könnyebb kezelni, ha egészen pontos napi rutint tart fenn az ember. A gyerekeknek nagyon fontos a procedúra, mert olyan kevés az élettapasztalatuk, hogy minden apró rendszeresség megnyugtatja őket. A ráállás kicsit nehéz, de egy hét alatt megvan. A jutalom megfizethetetlen: mindig tudod, mikor mire számíts! És a gyerekek szintén. Később, ahogy a gyerekek feljődnek, megtanulnak beszélni, ez a fegyelem lazul, mert a beszéd megtanulása magával vonja az érdekérvényesítés szándékát, tehát vitázgatni kezd. De ekkor is a menetrend egyfajta fegyelmet ad neki, és sokkal könnyebb lesz rendre szoktatni.
A levendula linanil-acetátot tartalmaz. E anyag. Egy néhány hónapos gyerek szervezete még nincs felkészülve a ilyen összetett, élelmiszerekben ritkán előforduló szerveskémiai anyagok feldolgozására. Gondold csak végig, fél évesen jutsz el oda, hogy egyáltalán elkezdj neki kicsit összetettebb kaját adni. Ennyi erővel pálinkás kenyeret is adhatsz neki, mint dédanyáink tették. A méhpempő ugyanez. Fel tudod mérni, milyen hatást váltasz ki a kicsi szervezetében? Kétlem.
Én voltam aki kérdezte, hogy mennyit alszanak, hol..... Nem kaptam értesítőt, most látom, hogy válaszoltál....
Nekem a nagyobbik fiam nagyon rossz alvó volt mióta iskolás 6 éves kora óta alussza át az éjszakát (most 8 éves). Ő is ugyan ilyen rossz alvó volt mint a Te Fiacskáid. Napközben jóformán semmit nem aludt, este meg szintén ugyan így kelt ahogy a Tieid. sok mindent kipróbáltam én is, de semmi nem használt, a doktor nénink mondta, hogy majd ha iskolás lesz figyeljem meg akkortól majd jó alvó lesz... Igaza is lett :) Gondolom már kipróbáltad amiket ajánlottak. Használt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!