2 éves fiaim nagyon rosszul alszanak éjszaka, mivel tudnék nekik segíteni hogy mostmár ráálljanak az éjszakák átalvására?
Nem tudom van e más megoldás az idön kívül.
A lányom 2,5 éves korától alszik át éjjel....Addíg 3x 4x ébredt minden éjjel.A fiam most múlt 2,5 és még minden éjjel felébred.
Két éves nem kicsi, igen is elvárható.
És mondom én, akinek kimondottan rossz alvó gyereke volt.
Miért ébrednek? Mit csináltok? esznek, isznak, cumiznak,stb??
Én megszüntettem az összes zavaró körülményt.
Nem adok inni (vizet sem, kivéve betegség idején), enni, cumiról leszoktattam, stb. Így most már alszunk.:) 15 hós korától.:)
Elsö vagyok.
Nekem egyik gyerek sem cumizott. :)
Mikor az éjjeli szopiról leszoktattam öket,már akkor is 14 hós volt a lányom.Nekem sem kaptak inni,a fiam akkor kap ha kér,de ez inkább a melegbe van.
Anton egyszerüen felébred,"anya gyere",lehet rosszat álmodik vagy nem tudom.Van mikor rendesen felkiabál. Akkor bemegyek hozzá,visszafektetem,alszik tovább én pedig kijövök.Van,hogy 3x 4x be kell menjek.Van,hogy ö jön ki hozzánk. :(
Ha kijön onnantól kezdve alszik reggelig. Egész éjjel megy a keze....Tapogatózik,matat.Ha észreveszi,hogy nincs ott senki felkel....
Van alvó állatkája is...
Èn megint azt mondom,majd idövel.Az idö meghozta a lányomnál is,remélem a fiamnál is.
Kitartást,ha jön a kistesó.
Mikor nekem a fiam született,akkor még a lányom is rettenetesen aludt.Ìgy,hogy én is aludni tudjak,egy extra matrac volt a lányom ágya melett.Èn ott aludtam,mikor a fiam ébredt a másik szobában kimentem......
Lehet neked is ez lesz a megoldás egy ideig.
Nekem ez pár hónapig ment.Ès láss csodát a ányom egyik éjjelröl a másikra átaludt. :)
Elsövagyok.Èn is veszek.Kipróbálom!!
Mennyibe kerül??Gyógyszertárban kell venni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!