Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Váltsuk iskolát vagy se?

Váltsuk iskolát vagy se?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7 éves. Most kezdte a 2.osztályt.Sajnos egy olyan osztályba kerültünk ahol a 29 gyerekből 24 gyakorlatilag a 8.életévét is betöltötte az első osztály első félévéig.Mi még midig csak 6 évesek voltunk.Nyilván ennyi különbéget nehéz korrigálni képességek, munkatempó stb során. Ráadásul a kisfiam egy zárkózott introvertált típus és nehéz megnyitni. A tanítónéni egy 50-es őrmestertípusú pedagógus.Sajnos nem igazán tudunk közös nevezőre jutni vele.Elküdött minket dysgráfia vizsgálatra, ahol pszichiáter is beszélt a gyerekkel, aki 15 perces beszélgetés után teljesen általam is valósnak tartott képett festett a gyerekről, majd az első kérdése az volt, hogy gondolkodtunk e az iskolaváltáson. Szerinte a gyerek és a tanítónéni nem kompatibilis egymással.Most találtunk egy aranyos tanítónéit, de egy sokkal erősebb suliban.Nem tudom bírni fogja e?Van valakinek tapasztalata?

2012. szept. 24. 14:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdező az nem probléma ha a tanárnő ahol van a gyereked szigoru és a kölyök ugymegy haza szomoru. Na és ?? Ezeknek a mai gyerekeknek semmi nemteszik mint írtad azért volt a kölyköd szomorú mert egy lánnyal kiabált a tanárnő ha megérdemli a gyerek jógossan. Amugy meg összevissza beszélsz azt írod félsz hogy a gyerek nembirja az erösebb iskolát akkor most mit akarsz ??? Én nemértelek. Én is voltam iskolában ugy hogy volt A és B osztály és én A ba jártam B s akrtam lenni és azthiszed a szüleim megengetek nekem ilyen dolgokat ?? Meg a tanár is azt mondta a másik osztályba sem lesz ám jobb . A te gyereked elvan kényeztetve eltudom képzelni milyen níafogos lehet. Két pofon neki . A másik iskolába meg írják ott meg majdnem egy osztálynyi kölyökkel nembirnak ? Na ezért kell a mostani tanár és nembiztos hogy 8 ig ö lesz a tanárja mert ahova én jártam 3 évente kaptun új oztályfönököt és új tanárokat.
2013. febr. 5. 18:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Kedves (?) 21-es ez rajtad érezhető, vagy hogy is mondjam, meg is látszik, hogy 3 évente új tanár/tanító volt, és hogy te ilyen iskolai nevelést kaptál. Te úgy érzed egészséges gondolkodású felnőtt (?) lett belőled? Kérdező anyuka félelme jogos, látva az eredményt pl. rajtad is. Nem véletlenül félti a gyermekét.
2014. szept. 17. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!