Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Van egy 3 éves...

Mit tegyek? Van egy 3 éves kisfiam, aki minden éjjel bepisil.

Figyelt kérdés

Minden este visit,hogy nem kell neki a pelus,mikor elaludt akkor csúsztatom rá!Már kipróbáltam,hogy 1 hétig nem adtam rá,hát úszott minden a pisitől!Annyira mélyen elalszik reggelig,hogy felébreszteni se lehet!

Tanácsokat,ötleteket várok!Aki tud segitsen!

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. júl. 23. 20:01
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja,és urológusnál voltunk vele,mert meg kellett műteni a kukiját,mert teljesen rá volt nőve a bőr.A dokinéni azt mondta,majd megerősödik,de én nem bizom ebben!
2009. júl. 23. 20:08
 2/22 anonim ***** válasza:

Én 3 és fél évesen is tettem rá éjszakára pelust.

Utána szokott le, de akkor már száraz volt a pelus reggel és lekapta magáról és ült a bilire.

Várj vele 1-2 hónapot, vagy vedd le róla a pelust, azt hallottam 2 hét után nem pisil be.

2009. júl. 23. 20:18
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Akkor várok vele még és megpróbálom levenni!
2009. júl. 23. 20:21
 4/22 anonim ***** válasza:

3 évesnél nem baj ha bepisil éjjel.

Még nagyobbaknál is előfordulhat.

2009. júl. 23. 20:24
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Pont azért szeretném most leszoktatni,hogyha nagyobb lesz,akkor már ne legyen bepisilés!Ezért kérek sok ötletet,tanácsot!

2009. júl. 23. 21:24
 6/22 anonim ***** válasza:
Szia! Keresztlányommal is ugyanez volt a helyzet, őt felkeltettük fél 3-kor is kivittük pisilni, akkor nem pisilt be reggel. Ő is 3 éves volt. Szerintem próbáld meg felébreszteni, hátha ez beválna. Később már fel sem kell majd keltened, ki fogja bírni reggelig. És elalvás előtt is mindenképp menjen pisilni.
2009. júl. 23. 21:49
 7/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen,lefekvés előtt magától elmegy a w.c.-re pisilni!Próbáltuk felébreszteni,de annyira mélyen alszik,hogy képtelenség!De azért köszi,hogy válaszoltál!

2009. júl. 23. 22:15
 8/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! úgy sem megy, ha felemeled? Vagy hideg vizes kézzel érj az arcához. Vagy icipicit megrázod. Persze úgy, hogy ne okozz vele semmiféle fájdalmat. Azért próbálkozz, hátha bejön valamelyik.
2009. júl. 23. 22:57
 9/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Utána sem tudhatod, hogy nem-e fog egyszer-egyszer annyira fáradtam és mélyen aludni, hogy bepisil.

Ez még egy 6 évessel is előfordulhat.

A lényeg, hogy amikor ilyen fog történni, úgy kell viselkedned, mintha ez tök természetes lenne.

No akkor megkapod a másik szép kék ágyneműdet. Semmi baj.

Nálunk is előfordult fél évente, hogy még bepisilt. Az nem baj.

Mostmár nem, már 9 és fél éves.

2009. júl. 24. 09:52
 10/22 anonim ***** válasza:

Az éjszakai felébresztés nem vált be nálunk.Miért nem várod meg hogy magától megérjen rá?

Ezekkel a módszerekkel lehet hogy csak hátráltatod a dolgot.

2009. júl. 24. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!