Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fél éve szobatiszta kisfiam...

Fél éve szobatiszta kisfiam újabban napi 1-2 szer bepisil miért van?

Figyelt kérdés
A dackorszakkal jár vagy ennyire sokáig tartogatja,mert eddig sem volt sűrűn pisilős de mostmeg!Mi a helyes,én próbáltam bízni benne a napokban,kérdeztem kell e pisilni,de azt mondta nem két percre rá bepisil,nem akartam erősszakkal pisilni vinni óránként!Mi a teendő?
2010. okt. 20. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem írtad mennyi idős...

Amúgy azt szokták mondani, hogy ha egy szobatiszta gyermek ismét bepisilget, akkor lelki oka lehet. Bármi, ami megkavarhatta egy kicsit.

De lehet felfázva is!

2010. okt. 20. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
februárban lesz 3 éves!Nekem is eszembe jutott a lelki ok,de nem jut eszembe semmi,hisz semmi nem változott,apaával nem veszekszünk.Várjuk a kistesót,de enm hiszem hogy ő ebből kifolyólag pisilni be!Mindenesetre nem szidom le a bepisilésért,lehet ezért ismétlődött meg!
2010. okt. 20. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia !Volt valami változás mostanába a családba?Pl hogy apa elutazott vagy oviba kezdett járni stb Lehetnek lelki okok is pl hogy jön a kisteso vagy valami miatt fel akarja hivni magára a figyelmet de semmiképp nem szabad megszidni ,beszélgess vele sokat hátha rájössz mi lehet a gond.
2010. okt. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!