Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 9 hónapos fiam harap, ha...

9 hónapos fiam harap, ha ideges, hisztis vagy épp mikor felveszem és örömében. Miért? Hogy szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
A vállamat már sebesre harapta és iszonyatosan nehezen tudom leszedni a vállamról. De nem csak engemet harap meg, ha ideges, hanem más tárgyakat is, ami a legközelebb van hozzá. Igazából örömében is megszokott harapni, mikor felveszem, csak akkor nem annyira, mint amikor ideges. De nem is értem, hogy erre miért szokott rá.

2012. aug. 15. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Na most,ezért lepontoznak!legyints rá a szájára,ne nagyon de olyan viselkedést tanúsits amit nem szoktál.És ted le a játszó szőnyegre.

Szerintem azért csinálhatja vagy szokott rá,mert mikor jön a foguk ugye így csillapítják,hogy rágnak.Gondolom harapdálta már előtte is csak akkor még nem figyeltél fel rá,mert nem fájt.Mikor meg már reagáltál hogy juj ez anyának fáj.Összekötötte a jeleket.Ennyi idősen nagyon sok eszük van már egy-két dolgot tudatosan csinálnak

2012. aug. 15. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Most engem is le fognak pontozni, de azt szoktuk csinálni hogy vissza harapunk, érezze meg hogy az fáj nekem.

Persze nem "véresre" harapdálásról van szó, csak annyira hogy felfogja, -mert hidd el érzi hogy mit csinál- ez fáj.

Van aki köpköd, van aki sikoltozik és van aki hiszti-rohamot

kap. Ezek sajnos csak ilyen drasztikus módon orvosolhatók, de szerencsére eredményesek, és rövid határidővel végleges megoldást hoz. Én a lányomat szoktattam le a hisztiről=

pohár víz szemben az arcára! Később már csak azt kellett mondani hiszti elején:megyünk a fürdőszobába? És már be is fejezte a színjátékot. Teljesen le szokott erről a dologról és ma-holnap nagykorú.

Ami most nehéznek tűnik azon holnap már nevetünk.

2012. aug. 16. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Én pont azt olvastam valahol, hogy nem szabad így vissza adni a dolgokat, h ha például meghúzza a hajad, ne húzd neki vissza... Köszönöm a hozzászólásokat, azért majd próbálkozom.
2012. aug. 17. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok minden függ a gyerek természetétől. Minden "emberke" más

Természetesen amit írtam nem "szentírás".

Ha ügy látod hogy inkább azzal érezteted hogy rosszat tett hogy leteszed és hagyod sírni vagy más szerényebb büntiben részesíted a te döntésed.

2012. aug. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!