9 hónapos fiam harap, ha ideges, hisztis vagy épp mikor felveszem és örömében. Miért? Hogy szoktassam le róla?
Na most,ezért lepontoznak!legyints rá a szájára,ne nagyon de olyan viselkedést tanúsits amit nem szoktál.És ted le a játszó szőnyegre.
Szerintem azért csinálhatja vagy szokott rá,mert mikor jön a foguk ugye így csillapítják,hogy rágnak.Gondolom harapdálta már előtte is csak akkor még nem figyeltél fel rá,mert nem fájt.Mikor meg már reagáltál hogy juj ez anyának fáj.Összekötötte a jeleket.Ennyi idősen nagyon sok eszük van már egy-két dolgot tudatosan csinálnak
Most engem is le fognak pontozni, de azt szoktuk csinálni hogy vissza harapunk, érezze meg hogy az fáj nekem.
Persze nem "véresre" harapdálásról van szó, csak annyira hogy felfogja, -mert hidd el érzi hogy mit csinál- ez fáj.
Van aki köpköd, van aki sikoltozik és van aki hiszti-rohamot
kap. Ezek sajnos csak ilyen drasztikus módon orvosolhatók, de szerencsére eredményesek, és rövid határidővel végleges megoldást hoz. Én a lányomat szoktattam le a hisztiről=
pohár víz szemben az arcára! Később már csak azt kellett mondani hiszti elején:megyünk a fürdőszobába? És már be is fejezte a színjátékot. Teljesen le szokott erről a dologról és ma-holnap nagykorú.
Ami most nehéznek tűnik azon holnap már nevetünk.
Sok minden függ a gyerek természetétől. Minden "emberke" más
Természetesen amit írtam nem "szentírás".
Ha ügy látod hogy inkább azzal érezteted hogy rosszat tett hogy leteszed és hagyod sírni vagy más szerényebb büntiben részesíted a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!