Hogyan szoktassam le a lökdösődésről a 22hós lányom?
Figyelt kérdés
Kb 2-3hete csinálja, csak úgy. Semmi célja vele, de nagyon rossz szokás. Mindig rászólok hogy nem szabad meg hogy kérjen bocsánatot. Látszik rajta hogy elgondolkozik/elszégyenli magát, és megy is bocsánatot kérni, de aztán újra fellöki a kis baráatit. Anyám csinálja ezt...valószínű tőle látta. Nemsokára elköltözünk tőle és akkor visszaáll a rend, de vajon elfelejti ezt a rossz szokást? Vagy hogy szoktassam le? Férjem szerint nekünk is meg kellene löknünk, hogy rájöjjön hogy ez rossz. De nem tudom...:( nem akarom meglökni a picimet2012. júl. 18. 06:32
1/4 anonim válasza:
Másképp hogy jön rá, hogy ezt nem szabad? Tudja meg ő is mi a rossz. Ha ti nem teszitek meg oviba társai is ugyan úgy megteszik majd.
2/4 anonim válasza:
Anyukád hogy csinálja ezt? Engem ez a része kapott meg az írásodnak. Ő is ovis, és lökdösi a munkatársait? Vagy hogy? Ezt aztán nem tudom elképzelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ebbe most nem mennék bele, mert nem ez a lényeg.
2012. júl. 18. 16:38
4/4 anonim válasza:
kösd össze kezét lábát az tuti segít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!