Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan verjem át a lányomat...

Hogyan verjem át a lányomat hogy megigya az innivalóját?

Figyelt kérdés
A kislányom most mult el 2 és fél éves.Az lenne a problémám hogy az elmult pár napban nem volt hajlandó meginni a szörpjét cumisüvegböl igy kénytelen voltam megitatni kanállal.Hangsulyozom nem az elsö eset volt már ilyen és visszatért minden a rendeskerékvágásba.És ismét ivott üvegböl.Mostanában ismét nem hajlanó meginni üvegböl a tejet sem az almalevet de kanállal sem.Igy sajnos trükkhöz folyamodtam turmixoltam neki barackot összekevertem almalével és ugy megitta kanállal.A tejet meg nem issza meg se igy se ugy.A tejre milyen trükköt alkalmazzak?A tejbegrizt pl szereti tegyek ugy mint ha az lenne a tányérjába és adjam neki ugy a tejet?
2012. aug. 14. 21:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Kakaó? Karamell? Kávé?Gyümölcs szörp a tejbe?

Mért nem iszik pohárból?

2012. aug. 14. 21:40
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Már régen pohárból kellene inni neki. Nem csecsemő már,hogy cumisüvegből igyon.
2012. aug. 14. 21:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívószállal nagyon szeretnek inni a gyerekek.
2012. aug. 14. 21:47
 4/20 anonim válasza:
Ennyi idősen már át kéne szoktatni a pohárra, hogy abból igyon. Tejbe tudsz tenni kakaót vagy gyerekkávét, azokat szeretik a gyerekek.
2012. aug. 14. 21:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, hogy már nem iszik a cumisüvegből, sőt szerintem ne is szoktasd vissza! Hanem pohárra próbáld! És a szívószál valóban jó megoldás lehet, az én 2 évesem is szeret szívószállal inni.
2012. aug. 14. 21:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is a poharat, vagy valami jópofa sportkulacsot javasolnék. A kisfiam (2 éves) ha időnként megunja, amiből iszik, kap valami érdekeset, pl. legutóbb kubus műanyag palackot, a macis figura miatt rögtön kedvenc lett.

Amúgy meg ha szomjas lesz és nem kap mást, a vizet és a tejet is meg fogja inni a kislányod, szerintem. Minek a sok édes pancs? Csak elrontja a fogát, főleg cumisüvegből. De ez a te dolgod...

2012. aug. 14. 23:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Na igen ezekkel van egy kis gond a lányom sajnos nem ismeri mi az a pohár pedig sokat lát itt a szobában belöle mert vannak übegpoharaink a polcon a kulacccsal i ez a helyzet neki meg kel tanitani mindent ö eléggé le van maradva tanulás szempotntjábólneki meg kell mutatni mindent mi micsoda hát ezért nrm itatom még pohárból
2012. aug. 15. 07:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Egyik gyerek sem magától kezd el inni pohárból. :) Meg kell tanítani. ;)
2012. aug. 15. 08:22
 9/20 A kérdező kommentje:
Na igen de az én lányomnak hosszabb folyamat mászni is hosszu idö után tanult meg
2012. aug. 15. 08:23
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
Ne hülyéskedj már egy 1 napos csecsemő is tud pohárból inni...vegyél elő egy régifajta kávés poharat abból könnyen tudnak inni a kicsik vagy egy olyat aminek kifelé fordul a széle.
2012. aug. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!