Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti is sírva fakadva jöttök el...

Ti is sírva fakadva jöttök el a védőnőtől mert a gyermeketek produkálja magát és kezelhetetlen nem fogad szót?

Figyelt kérdés
És nem tehettek semmit, mert a gyerek tudja hogy ha idegen helyen vagyunk akármit csinálhat nem szólhatok rá hangosabban, mert én lennék a világon a legrosszabb anya.3 éves fiú gyerekről van szó.

2012. aug. 13. 15:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, majd kinövi.:)
2012. aug. 13. 15:41
 12/28 A kérdező kommentje:
Az enyém nem fogad szót azt sem csinálja meg hogy 3 percig egy helyben üljön nem így büntettem és nem ismeri.Nálunk az volt a hatásos hogy be vittem a szobába ahol be volt minden sötétítve és benn hagytam egyedül 1-2 percre , mikor kijött kiengedtem szipogva jött ki de utána egy szó se ordítás semmi nem volt és ezzel szoktam fenyíteni ha hisztizik itthon, már nem kell becsuknom elég ha mondom neki.De idegen helyen nem mondhatom meg tudja hogy nincs ott olyan hely.
2012. aug. 13. 15:42
 13/28 anonim ***** válasza:

Hi-hi :-D !

Képzeled el mindezt ADHD-s gyerekkel,bár akkoriban amikor még védőnőhöz jártunk még nem volt diagnosztizálva a probléma .A gyermekorvosnál ha várakozni kellett addigra kitört a botrány (ekkkor már tudtuk,hogy ADHD-s),egyszer úgy nekem ugrott a gyerek,hogy az összes anyuka elképedt ,mert az egyik kisgyereknek nem akarta visszaadni a kisautóját én pedig visszaadattam mégis,majd a fiam nekem jött rúgott,csípet és harapott...szerencsére éppen szólítottak,hogy mi következünk,mert az arcomról lesült a bőr,hazafelé alkalmaztam egy kis lelkiterrort,mert nem szóltam hozzá,majd könyörögve sírni kezdett,hogy ne haragudjak és igaz még szeretem ezek után is.

Semmit nem tudtunk beszélni a védőnővel,vagy a gyermekorvossal,mert a gyerek mindent meg akart fogni,kinyitni,rá akart mászni mindenre...és én pedig türelmesen elmondtam,hogy ezt nem szabad kisfiam,de határozottan megfogtam és nem engedtem neki,hiába is sírt.

Volt egyszer egy idősebb helyettes védőnő aki beszólogatott ,hogy majd ő megrendszabályozza :-) .

2012. aug. 13. 16:22
 14/28 anonim ***** válasza:

A lényeget lehagytam,az idegrendszer érésével ,még az ADHD-s fiam is kitűnően viselkedik mára 6 évesen !

A tiéd is kinövi majd :-) !

2012. aug. 13. 16:25
 15/28 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogy 3 évesen miért kell védőnőhöz járni? Illetve minek vérnyomást mérni? Én csak laikus vagyok, nem tudom máshol hogy vannak ezek, de nálunk úgy, hogy a védőnőnk 3hónapos korában látta utoljára a fiam aki novemberben lesz 3 éves. A kiskönyvben az adatokat a gyerekorvos töltötte ki. Csak olyan furi nekem ez. Egyébként az én fiam sem lenne hajlandó vérnyomástmérni az biztos, nem bírja ha piszkálják. A gyerekorvoshoz ha mentünk mindig megvártuk hogy utoljára menjünk be, mert akkora volt az üvöltés.

Egyébként meg szerintem a ti védőnőtök nem együtműködő. Miféle védőnő aki nincs tisztában egy három éves gyerkőc sajátosságaival?

2012. aug. 13. 16:44
 16/28 anonim ***** válasza:
Mi 2 éves kora óta várjuk, hogy "kinövi" a dackorszakot, most 6,5 éves, de csak romlott a helyzet. Okos gyerek, de a viselkedése katasztrófális. Valószínűleg hiperaktív:( Én kicsit szenvedek mellette, mert amúgy én mindig is visszahúzódó csendes nő voltam, de úgymond hozzá kell formálódnom, és ha kell, én is határozottan rászólok közönség előtt, volt hogy kiabáltam is, mert olyan rondán viselkedik, de szinte mindig elvörösödök, és szégyellem magam helyette is... elég kínos szituk vannak...
2012. aug. 13. 17:03
 17/28 A kérdező kommentje:
Azért vittem a védőnőhöz mert 3 éves korban is végeznek egy egyfajta felmérést és kaptam felszólítást hogy jelenjek meg a védőnőnél a gyerekemmel. És az által állapítják meg hogy alkalmas lesz e az óvodára. Súlyt mértek ,cm, mell szélességet, vérnyomást , halás , látás vizsgálat, színek formák felismerése, beszéd képesség, fejlődés egyeztetés, ezek keletek volna mi az első 3 ig jutottunk el.
2012. aug. 13. 17:18
 18/28 anonim ***** válasza:

Uhh....akkor mi is alkalmatlanok leszünk nyílván ha mennün kell, tuti nem fogja a fiam kibírni....:)

Nem vagy egyedül :)

2012. aug. 13. 18:43
 19/28 anonim ***** válasza:

Ne csináljátok már,nem olyan nagy ördöngősség,hogy ne lehetne egy ilyenre rávenni egy gyereket.:)

Kérdező!A 12-es kommenteddel kapcsolatban mondom,hogy ha van ilyen hely,ami bevált és már arra a hatásos nevelési szintre értél Vele,hogy elég,ha csak mondod a "büntiszobát",akkor az nagyon jó,az a szoba megvár míg hazaértek.:) Így nyugodtan akárhol vagytok (bevásárolni,orvosnál védőnőnél stb...) lehet Neki mondani.Csak ugye figyelj a következetességre,hogy utána otthon váltsd is be.Majd írd meg hatásos-e!?:)

Ja és azt el tudjátok mondani,hogy a 4-es 5-ös Válaszoló miért lett lepontozva? Mert nem értem!:O

:) Köszi és kitartást Mindenkinek!:)

2012. aug. 13. 19:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Azért lettem lepontozva, mert őszinte véleményt írtam, nem kezdtem el keseregni, h az enyém is milyen hisztis. Ma nagy divat lett rásütni a gyerekekre, h azért ilyen, mert hiperaktív stb. Van olyan is, de hogy ennyi? Lépten -nyomon mki ADHD-s...? :)
2012. aug. 13. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!