Ti is sírva fakadva jöttök el a védőnőtől mert a gyermeketek produkálja magát és kezelhetetlen nem fogad szót?
Ki szerint lennél a világ legrosszabb anyja?
A nézőközönség szerint? És? Ne érdekeljen!
Első!
Én is annak néznélek...
Kérdező! rendszabályozd a gyereked nyugodtan, mert ezt használja ki, de ne ordíts vele, és üsd (Ahogy otthon se gondolom), csak mondd meg ha most nem viselkedik, akkor(..nem nézheti a kedvenc meséjét, nem játszhat a kedvenc kisautójával stb.)
SZerintem idegen helyen is tudni kellene már, hol a határ. Így persze, rászólok idegen helyen is. Mondjuk én elértem, hogy nem kell üvöltenem, kiabálnom, ért a szép szóból.
Még soha nem jöttem el szégyenkezve a védőnőtől.
Szerintem akkor nézne rám rosszul a védőnő, ha nem tudnám megfegyelmezni, és rosszat csinálna, én meg engedném.
Nem akkor, ha rászólok, hogy ezt ne...
Nem mindenkinek olyan a gyereke előttem válaszoló, hogyha azt mondod neki hogyha nem hagyja abba nem játszhat a játékával!!! HIába!! Süket! Nem hall! Nem érdekli, és a játéka sem amivel ha nem hagyja abba nem játszhat!
Én tudom miről beszél a kérdező, és még mielőtt megköveznétek, és szintúgy engem is közlöm két gyerekem van, mindkét gyerek egyforma módon nevelve, és az egyik nagyon jó volt kezdetek óta is, a kisfiam megy egy kis haramia. Ez a gyerkőcök habitusa, van aki el van magában, nem hisztizik jól viselkedik, szinte kis puding, a másik meg toporzékol, és földhözvágja magát. Nem lehet mit tenni! Csak kivárni a dackorszak végét!
Kitartás!
nem az előttem, a kettővel előttem írónak szólt ..
bocsi...majdnem egyszerre írtunk :)
Az enyém is megőrül ha a védőnőhöz megyünk.
Biztos, h ott más a levegő...
Eszemben sincs ráhagyni, nem igazán érdekel, h ki mit gondol, igenis rászólok, sőt állítottam már ki is, futkároztak össze-vissza, majdnem feldöntött egy kislányt, előtte szóltam, h próbáljon meg emberi módon viselkedni, nem volt foganatja, leültettem magam mellé, h most 3 perc bünti mellettem.
Micsoda körmondatot írtam:)ez már a gyesbetegség jele:)))
Szóval szólj rá, ne hagyd, h elfajuljanak a dolgok, én ugyan nem bőgnék, igyekeznék inkább gátat vetni a rosszaságnak.Az elején kell leállítani őket, ha már belelendültek a csintalanságba, senki nem tud rájuk hatni.
Ilyenkor jön, h süket a gyerek stb.
És a gyereked rosszul tudja, idegen helyen is viselkednie kell, és szót kell fogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!