Mit tegyek hogy a lányom végre megfogja a poharat és abból igyon?
A kislányom 2 és fél éves és mivel ez már nem az elsö olyan eset hogy kanállal lkell adjam a szörpöt és a tejet a legelsö eset után visszatért a cumisüveghez de mivel már nagy arra gondoltam ráveszem a pohárra.Csak az a baj hogy fél a pohártól probáljam meg a kezébe adni hogy játszon vele amig ismerkedik vele?
vagy Probáljam másképp?
majd ha szomjas lesz, akkor nem fog tőle félni. Tudja, hogy kap cumisüveget.
Szerintem:
1. vegyél neki valami mesehősös poharat, amit imád, válassza ki ő, megbeszélitek, hogy akkor abból kell innia
2. fürdőkádban próbálkozzatok
Szia!
Elvittem a lányomat egy kicsit sétálni és elfelejtettem innivalót vinni magammal és ezért bementem a boltba vettem Kubu üdítőt aminek ez a csőrös teteje van, és láss csodát megitta az innivalót.
Előtte még soha nem ivott ilyenből, sőt csak a cici kellett neki.
Én azt csináltam,hogy a cumi gumit be vagdostam ollóval,mikor már megszokta hogy jobban jön belőle1-2 hét,levágtam a tetejét.Aztán mikor már azt is megszokta lecsavartam a tetejét és megkérdeztem tőle nem lenne kényelmesebb pohárból,aztán pár napra rá pohárból ivott.
Ha nem beszél még,taníts neki egy jelet a szomjúság kifejezésére,hamar visszajelel ennyi idősen már.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!