Mit tegyek a húgommal?
Folyamatosan hisztizik és kiabál. Szemtelen és folyamatosan visszabeszél, mindenkinek(!)! Ő 9 éves én 15. Köszönni sem tud, ciki vele menni valahova mert a boltban is nekiáll rikítozni, h. "Te hülye barom engedj már el", "én az akarom, most, akarom, akarom, akarom...". No és persze csúnyán is beszél. Ha nem a tesóm lenne szóba sem állnék ilyen bolond (bocsánat, nem találok jobb szót) gyerekkel.
Ráadásul az még rátesz egy lapáttal, hogy a szüleim mindig miatta szidnak le, amikor Én elmondanám nekik, hogy "nem úgy van az", akkor nem engedik végigmondani. Persze ha ismerősöknél, rokonoknál vagyunk "furcsa módon" ott nem Én vagyok aki "rossz".
Meg most, hogy végignézek a szobán elkap a hányinger. A széke púposan tele van ruhával, a földön ott a vasalt ruha (nem kamu) 2-3 hete. Pohharakkal és tányérokkal is tele az ágyától a földig minden! Az elöbb a fagyi esett az ágyába, kérdezem: "Nem akarod feltörölni?" Mire ő: "Kit érdekelsz te hülye, fogd be!" Elviselhetetlen!
Mit tudnék ilyen helyzetben csinálni?
Ja ui.: érvelhetsz azzal a szüleid előtt hogy őt meghallgatják,téged viszont nem....
am sok sikert!!!!
még nem nevelték meg a szüleid? akkor jobb ha "sztrájkolsz"! lakj a nagyinál vagy valamelyik rokonnál addig míg "Addig maradok míg meg nem nevelitek a húgomat!"
persze csak ha teheted... jelenleg jobb 5letem nincs:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!