Lehet, hogy Asperger Szindromas? Akinek a kisfia az, vetne egy pillantast erre?
Mindenképp vidd kivizsgálásra. Nekem is aspigyanúgy (nekem is aspim van, elég sok dolog ismerős).
Viszont: a háziorvosok, pedagógusok, stb. nem igazán értenek ehhez a területhez! Még egy "átlagos" pszichológus, sőt, pszichiáter sem! Ez tapasztalat! Van, aki be is vallja, hogy sajnos nagyon keveset tudnak még aspi-téren.
Szóval mindenképpen jusson el olyan gyermekpsziciáterhez, aki ezen a területen jártas! Csak ő tudja hitelesen megcáfolni, vagy igazolni, hogy aspi-e! (Nekem van egy halom papírom arról, hogy nincs a gyerekkel semmi gond, aztán gyermekpszichiátrián diagnosztizálták nála az aspergert).
Amúgy az aspik is tudnak szemkontaktust tartani (főleg hozzájuk közel álló személyekkel), és mosolyogni is. Nincs két egyforma köztük. Mindenképpen érd el, hogy legyen egy hiteles, pontos diagnózisotok egy erre hivatott szakembertől! Ne hagyd magad elhajtani, én addig mentem jobbra-balra, amíg nem vettek komolyan.
Amikor pici lanyomnal valamit eszrevettunk a maszasnal felkerestuk a leghiresebb ortoped orvost.Nektek arra van szuksegetek hogy nagyon bizzatok abban akit felkerestek.Fogalmam sincs hogy pont ilyen ugyben fogad-e Vekerdy Tamas,de nekem nagy bizalmam lenne hozza.
Viszont azt tudom,hogy a mai vilag egy oriasi valtozason megy keresztul,en az ipari forradalomhoz hasonlitom,es nem talalom veletlennek hogy egyre tobb olyan gyerek szuletik akik"masok a megszokottnal",pld.az indigo,stb.
5 unokam van,a kornyezetemben meg sok gyerek.Eszbonto miket tapasztalok 63 evesen./udv.egy szereto nagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!