Lehet, hogy Asperger Szindromas? Akinek a kisfia az, vetne egy pillantast erre?
Szia!
Na lássuk.
a négykézlábazás egy TIK, amitől idővel szabadulni fog.
Az hogy elkalandoznak a gondolatai, nem tud koncentrálni teljesen normális. Az enyém 3 éves, de még mindig van hogy elkezd valamit csinálni, eszébe jut más, akkor hagyja az előzőt.ÉS mivel fiú nálunk is a fő tma : autó, szerelés, autóvezetés :)
Az hogy nem találja a helyén a dolgait, és ez nem tetszik neki arra utal, h pedáns gyerek lehet belőle. Az enyém minden szétszór úgy kell pakolni utána és néha azt se tudja hol van....De az apja meg olyan volt kicsinek, h mindent számon tartott...
Amikor meg beszélgetsz mással, egyszerűen "féltékeny", ezért dumál összevissza, h felhívja a figyelmet, h "oké anya, mostmár menjünk".
Az nem volna megoldható,hogy haza gyertek egy kivizsgálásra?Kintről is tudnál orvost keresni itthon és elég lenne egy időpontot egyeztetnetek,tehát nem heteket kellene itthon tölteni.
Szerintem te is megnyugodnál,ha szakember mondana valami konkrétat.Én ezt tenném.
Azért nem teljesen megnyugtató amit írtál...de lássa egy szakember.
Koszonom! Kicsit megnyugtattal. A beszelgetest ugy ertettem, hogy nem az utcan valakivel, hanem otthon a lakasban jatszik (teszem fol autot tologat) es en beszelgetek az apjaval. Kozben o olyan monoton hangokat ad, egyre hangosabban, de latszolag az autora figyel. Megprobaltuk, hogy csondben maradtunk mikor eszrevettuk es o is elhalkult. A nem koncentralast pedig nem ugy ertettem, hogy nem figyel es ugy kell szolongatni, hanem hogy ram figyel, a szemembe nez, kerdezem hogy evett-e az oviban, tehat sima eldontando kerdes, amire nem igent vagy nemet valaszol, hanem hogy 'igazi versenypalya es van ventillatorja'. Ebben semmi ertelmes sincs, es ez a beszelgeteseink 90%-at teszi ki. Ha tovabb kerdezem, es kerem figyeljen csak ram egy kicsit, es mit evett az oviban, arra is olyasmi a valasz, hogy egy karburatort. :(
Ha ez eletkori sajatossag, akkor miert nez furcsan a nagybatyja mikor skype-on beszelgetunk, az o fia egy evvel idosebb, es szepen verselt ennyi idosen, ha kerdeztuk valaszolt arra, amit kerdeztunk. Mondjuk egyik gyerek sem egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!