Lányok, asszonyok, lehetséges ez?
Bizony olyan is előfordul, főleg gyerekeknél, hogy ösztönösen nem esznek meg bizonyos dolgokat.
Megfigyelték, hogy az olyan gyerekeknél akik nem fogadják el Pl.a tejet, azoknak valamilyen enzim hiányzik a szervezetükből annak megemésztéséhez.
Én pl csak kajába (főzve) bírom a tejet, de ha megpróbálok inni, biztos hasmenés és görcsölés a vége.
Amúgy nem is szeretem, sőt a bio tejen kívül még a szagától is undorodom.
Amúgy a sajton, tejfölön kívül semmit nem eszem szívesen, mert mindennek enyhe hasmenés a vége, még néha bizonyos tejfölöknek is.
Ja, és a nővérem a sajton kívül semmit nem bír megenni, mert mindentől fosik.
Én 19 éves koromig szinte csak édességen, plussz néhány gyümölcsön, húson éltem. Semmilyen zöld cuccot nem tudtak lenyomni a torkomon. Emlékszem édesanyám egyszer leültetett a borsófőzelék elé, és annyit mondott: addig itt ülsz amíg meg nem etted!
Éjfélkor ágyba zavart. Mit mondjak. Makacs gyerek voltam.
Terhes lettem és azóta semmilyen csoki nem megy le a torkomon. A husi még mindíg jöhet, de csak sok salátával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!