Anyukák, lányok, asszonyok! Mit csináljak? Összetett probléma 1 éves kisfiammal.
Bár az én fiam 1,5 éves de én is totál kivagyok már akadva.Mondtam én is a páromnak hogy a fiunk jobban hisztizik meg nyafog mint egy kislány!!!Szörnyű hallgatni!Az utcán nemakar sétálni csak cipeltetné magát,ha otthagyom mégnagyobb a hiszti,és szó szerint potyog a könnye:( Fogalmam nincs hogy miért csinálja de nekem nincs erőm ahhoz hogy az utcán hagyjam üvölteni!Sajnos messze laksz hozzánk(heves megye),pedig nekem is jólenne egy kis kikapcsolódás!
Kitartást,bár csúnya szó egy gyerekneveléshez:)
jajjjj, mintha rólam szólna ez a sztori, én annyira megnyugodtam!
már bocsi, de nem azért, csak én azt hittem, hogy engem akar az élet próbára tenni...
nálunk is ez van, iszonyatosan mozgékony gyerek, nem akar aludni, szó szerint délután 1kor úgy kell leszorítanom a gyereket az ágyra, és 20 perc bömbölés után elalszik. egyszerűen nem akar aludni, pedig álmos, össze vissza üti magát mert annyira fáradt, de nem alszik...csak kényszerrel...
a másik az evés..nem hajlandó rendesen enni, csak mindig a tányérban akar turkálni, meg kiveri a kanalat a kezemből ilyenkor...hiába adok neki is kanalat, tányért, eldobja és üvölt, hogy neki az kell...
a másik, hogy szinte az összes szabályt elfelejtettük mi is...:(
néha iszonyatosan ki tudok borulni, és legszívesebben rácsuknám az ajtót, hogy helló......
de nem teszem, nagyon szeretem, utána mindig nagyon lelkiismeret furdalásom is van...
de pont ma reggel, egy borzalmas éjszaka és reggel után elhatároztam, szigor lesz...
persze a maximális törődés és szeretet megtartásával...
mást nem lehet csinálni, mert mi lesz később...
11 hónapos amúgy a kisfiam
ja, és 1,5 éve nem voltam sehol!!!!!!!még 1 moziban sem....csak max. 1,5 órás bevásárlásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!