Milyen cumisüvegből itathatok teát a 2 hós kisfiammal, hogy ne legyen probléma utána a szoptatással?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 21:03
1/4 anonim válasza:
Sima pohárból itasd, hidd el, gyönyörűen tud inni belőle! De miért kell teáztatni, ha anyatejes baba?
3/4 anonim válasza:
Én "fogszabályozós" cumival itattam vele vizet (teát ne adj, mert lemossa a csersav a bélrendszeréről az anyatej által rákerült védőréteget!!!) és semmi gond nem volt a cicizéssel. Utólag visszagondolva (már 19 hós a babám) a pohár is tökéletes lett volna, nem kell a cumisüveg. Ha mégis, akkor üveget vegyél, ne műanyagot. És tök mindegy, hogy milyen cumit teszel rá.
4/4 anonim válasza:
Nekünk első perctől pótlást kellett adnunk, és Avent meg MAM cumisüvegeink vannak. Úgy szopizik mellette a baba, mint a kisangyal, nincs semmi gondja. Teát próbáltunk adni hasfájásra is, meg arra is, hogy kihúzza két etetés között két óráig, de semmire sem volt jó. Szerintem nem kell neki adnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!