Mit tegyek? SOS?
Lányom 2 éves most szokott rá arra,hogy bejön a szobánkba este. Nem hajlanó a saját szobájába aludni....
Bátyus is átjárt de őt sikerült vissza szoktatni...A lánykám viszont van úgy ,hogy nem jön át (ha Apa fekteti le) csak üvölt az ágyában....Mit tanácsoltok???
Ilyenkor kezdenek el félni mindentől... ugyanezt csinálta a fiam is... pár hét/hónap és leszokik róla. Amit tehetsz, komolyan veszed a félelmét, sokszor segít egy kislámpa vagy jelzőfény. Viszont módszeresen vidd vissza minden alkalommal, megölelgetve, én kicsit ott szoktam maradni, simogatni a hátát, mindig elmondani, hogy itt vagyok, vigyázok rá, csak én is álmos vagyok és alszom. Mindenki a saját ágyában alszik, apa is, anya is, baba is. A fiamnak van egy rendőrautója is még az ágyban ami szintén vigyáz rá :)
Hidd el jobb lesz nemsokára.
Nálunk segitett, hogy ott voltam a szobában mellette, amig elaludt, de megbeszéltük, hogy csak akkor maradok, ha ö rendeen fekszik az ágyban és nem fecseg, nem ugrál fel, hanem nyugton van.
Esetleg segit, ha éjjelre nyitva hagyjátok kicsit az ajtókat, hogy ha nyugtalanul alszik, át tudj hozzá menni.
Pár hónap alatt átment rajta ez az idöszak.
Ki kell deríteni, hogy "mitől fél".
Az én lányom a farkasoktól meg az oroszlánoktól félt.
"Komolyan vettük". Az ágyát betakartuk egy pléddel (akkor még rácsos volt, a tetejére tettük), és meggyőztük, hogy apa majd elijeszti őket. Pár hétig ez minden esete ment, aztán vége lett...
Köszönöm a válaszokat....Kipróbáljuk.
Talán tesó szobájába alvás????
Milyen ötlet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!