Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hgyan szoktassam a lányomat a...

Hgyan szoktassam a lányomat a bilire?

Figyelt kérdés
2 éves elmúlt a lányom.És most kezdem leszoktatni a lányomat a pelenkáról.Csak az a baj hogy a bilire nem hajlandó ráülni.De kint az udvaron amikor jó idöven meleg leveszem róla a pelenkát és ha wc-znie kell legugol és kakil meg pisil.De a bilire ha ráültetem nem jön be fel akar állni pedig alig ültettem rá.Ti mit tennétek a helyemben ha a lányotok ilyen lenne?

2012. jún. 8. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem eröltetném. Megpróbálnám a WC-t, esetleg elmenni vele másik bilit venni ami tetszik neki. Amúgy meg semmiről nincs elkésve. Szól már ha pisilnie kell? Első lépésnek tökéletes hogy kint elvégzi a dolgát pelus nélkül.
2012. jún. 8. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nem tetszik neki a bili.(színe,formája).Az én lányom sem akart bilizni,pedig hármat is vettünk.Aztán elmentünk együtt vásárolni és "beleszeretett"egy rózsaszínbe:)Ez egy hete volt,azóta nappalra nincs pelus és még nem történt baleset.

Szerintem vidd el te is had válasszon magának egyet.

2012. jún. 9. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom 2,5 éves múlt és nem akart bilizni vettem Neki egy zenélőset az már tetszett de nem ült rá,már kezdtem aggódni hogy soha nem lesz szobatiszta amikor is pénteken lesz két hete,hogy magától reggel mondta nem kell pelu. Azóta bilibe megy a pisi(jó néha még bugyiba)és már kétszer ment a nagy WC-be is.A kakival nem boldogulunk de így már nem aggódom.Szóval ne aggódj,ne erőltesd én pl.el is raktam a biliket nehogy kényszernek érezze.Ha ott az ideje úgy is szobatiszta lesz.Az meg,hogy a Te lánykád az udvaron már pisil sőt kakil is nem semmi én nagyon dícsérném és majd lesz az a bilibe is vagy már rögtön a nagy
2012. jún. 9. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:

az előző vagyok a vége lemaradt.Szóval lehet hogy rögtön a nagy WC-be lesz majd.Vegyél szűkítőt.

Sok sikert.

2012. jún. 9. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de a textilpelenka is megoldás lehet. Egyik ismerősöm nagyobbik lánya kb. 2 éves volt, mikor anyagilag egy kicsit meginogtak, és úgy döntöttek, hogy textilpelenkát vesznek, mert az ugye olcsóbb. (Bár sokkal több macera van vele.) Meg persze nem is olyan kényelmes, mint az eldobható csodák, így aztán a kislány nagyjából két hét alatt nappalra teljesen szobatiszta lett, mostanra pedig éjszakára sem kell a pelus. Azt mondjuk nem tudom, hogy milyen reakciókat váltott ki belőle, mikor először ráadták. :)
2012. jún. 11. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Én a lányomat pelenka nélkül szoktam hagyni ha jó idö van és ha kint tudunk lenni az udvaron.És csak akkor hagyom a pelenkát rajta ha alszik délután vagy éjszakára.Multkor mondjuk 7-kor pisilt egyet utoljára fürdetés elött rá adtam egy kisbugyit és nem pisilt be megvárta mig megfürdettem és ráadtam a pelenkát
2012. jún. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!