Ennek a gyereknek baja van? (többi lent)
Figyelt kérdés
A főnökömmel nagyon jó a kapcsolatunk, jó haverok vagyunk, és rám bízta a mostohafiát egy hétre, ameddig víkendezik a feleségével. Minden jól ment, addig, ameddig a büdös kölyke tele nem tojta a kocsimat! A hátsó ülés áll a sz*rban, és nem tudom, hogy tisztítsam és fertőtlenítsem ki! De azt sem értem, ha valaki becsinál, akkor hogy megy ki a sz*r az ülésre?? Talán lehúzta a nadrágját, vagy mi? De ez még hagyján, a fiú már 7 éves, és sztem ha ilyen történik, az nem normális dolog. És az se lehetséges, hogy csak szivat, mert nagyon rendes gyerek és mindig jól kijövünk. A főnököm nemsokára hazajön, és nem tudom mit mondjak neki! Segítség!! Mit tegyek?2012. máj. 27. 14:03
11/12 anonim válasza:
Már csak azért is kamu, mert egy ekkora gyereknek még kötelező a gyerekülés. Gondolom, 7 évesen nincs 150 cm. Ha pedig gyerekülésben van, akkor nem bírja összeszarni a te kocsidat, csak a gyerekülést
12/12 anonim válasza:
Ez lehet enkoprézis (magyarul beszékelés). annak is az egyik fajtája:
Retenció nélküli formák:
- akaratlagos székletürítés rossz helyre
Háttérben:
- agresszív indulatok kifejezése
- szociális normák elvetése
Gyakran társul oppozíciós viselkedéssel. (szétkeni, szétteríti, nem csak oda rakja stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!