Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Akkor mit kell csinálni ha...

Akkor mit kell csinálni ha egy közelemben levő kisgyerek tök antiszociális?

Figyelt kérdés
Például az apja sokat cigizik, de alig van rá pénze. Láttam ezt a kölyköt amikor az apa tornyokat épített 10 20 50 forintos pénzekből egy utolsó cigire a hó végén, a gyerek odafurakodott, a felnőttek mellet de észrevétlenül, lecsapott egy ilyen pénztoronyra, megragadta és elrohant vele. Az ablakhoz, ott kivágta, egy szinttel lejjebb a fűre?? És sok ilyen húzása van, a szülei meg: milyen édes, aranyos....Vahhh!!! ??

#éllénk
2012. máj. 3. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a szülei is tök antiszociálisak.

Kerüld el őket.

2012. máj. 3. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Tudod, örülj, hogy ezért nem megverték vagy falba verték a gyerek fejét. Inkább legyen egy gyerek szülei miatt neveletlen, mint a szülei falba verjék ilyen mitt a fejét.

Mert az ilyen családoknál nem az engedékenység hanem majd én megmutatóm szülö az ismert, aki igen rendesen veri a gyerekeket.

2012. máj. 3. 13:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, Nem ez gáz, elvittem ezt a hármat sétálni itt a családi házak között, az egyik csipkedte meg rudalta a másikat, másfél órás séta. És lenyugodtak? Nem, aznap este le se akartak feküdni össze vissza ugráltak a házban 11-ig!
2012. máj. 3. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
És Te kije vagy a családnak?
2012. máj. 3. 15:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagynéni.
2012. máj. 3. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

találj ki valamilyen játékot. nyomozzatok, kincses térképet rajzoljatok, keressétek meg.

szellemileg nincsenek elfiglalva, ezért"szórakoztatják magukat"

amikor a lányomra megint rátört a dackorszak, zengett a ház az üvöltésétől, h haggyál már és hasonlók. erre én azt kérdeztem, az meg ki. ilyen itt nem lakik, kiaz, hogy lehet, hogy lakik itt valaki, akit nem ismerek. berg judit hisztimesék nagyon jók, segít.

ha elkezdenek rosszalkodni, szükség van vmire, ami kizökkwnt és lefoglal.

ha nem megy, világosan közölni, ez velem nem megy. én csak kedves gywrekeket viszek pl fagyizni, moziba, stb. ha akkor a megbeszélés ellenére rosszalkodni kezdenek, azonnal megszakítani, és hazavinni őket.

ism terjesztő csatornákon megy pl szuperdadus, azok is jók

2012. máj. 3. 22:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Kincses térkép? Ez nagyon jó ötlet köszi...
2012. máj. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!