Akkor mit kell csinálni ha egy közelemben levő kisgyerek tök antiszociális?
Gondolom a szülei is tök antiszociálisak.
Kerüld el őket.
Tudod, örülj, hogy ezért nem megverték vagy falba verték a gyerek fejét. Inkább legyen egy gyerek szülei miatt neveletlen, mint a szülei falba verjék ilyen mitt a fejét.
Mert az ilyen családoknál nem az engedékenység hanem majd én megmutatóm szülö az ismert, aki igen rendesen veri a gyerekeket.
találj ki valamilyen játékot. nyomozzatok, kincses térképet rajzoljatok, keressétek meg.
szellemileg nincsenek elfiglalva, ezért"szórakoztatják magukat"
amikor a lányomra megint rátört a dackorszak, zengett a ház az üvöltésétől, h haggyál már és hasonlók. erre én azt kérdeztem, az meg ki. ilyen itt nem lakik, kiaz, hogy lehet, hogy lakik itt valaki, akit nem ismerek. berg judit hisztimesék nagyon jók, segít.
ha elkezdenek rosszalkodni, szükség van vmire, ami kizökkwnt és lefoglal.
ha nem megy, világosan közölni, ez velem nem megy. én csak kedves gywrekeket viszek pl fagyizni, moziba, stb. ha akkor a megbeszélés ellenére rosszalkodni kezdenek, azonnal megszakítani, és hazavinni őket.
ism terjesztő csatornákon megy pl szuperdadus, azok is jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!