Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi lelte a lányom? Mit tehetnék?

Mi lelte a lányom? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Az a probléma áll fent, hogy a lányom nagyon polgárpukkasztó. Ez nem tinédzserkori lázadás, mert már egészen kisgyerek korában ilyesmi volt, csak még normális és ez az állapot fenn áll körülbelül három éve. Lázad, csúnyán beszél, Nirvanát, The Exploitedet, The Casulaltiest, Tankcsapdát, Pokolgépet, Ossiant és egyéb szörnyűségeket hallgat, feketében jár, bőrdzsekiben, bakancsban, szakadt nadrágokban, anarchista kitűzőkkel! És semmi nőiesség nem szorult belé! Nem sikerült eddig rá hatnom, mit tegyek?
2012. ápr. 20. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

hogy mit tegyél?

szeresd!!!!!!!

szeresd úgy ahogy még soha nem szeretted!

most át kell segítened ezen a nehéz időszakon,

ez a kor a harmadik születés kora (by dr. Vekerdy Tamás)

2012. ápr. 20. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
fogadd el,hogy a lányod egy önálló személyiség és nem az akinek te akarod őt látni. Szeresd úgy, amilyen és ne akard megváltoztatni.
2012. ápr. 20. 20:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem fogadja el az érzelgősséget... 16 éves.
2012. ápr. 20. 21:21
 14/20 ProStar69 válasza:
Már bocsánat de a lányod miatt nem ítélhetsz el más embereket (jelen esetben bandákat) -.-" és semmi szörnyűség nincs benne, ezvan ilyen a stílusa ROCKER \m/! Üdv ;)
2012. ápr. 21. 02:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, de az egyetem megváltoztatott.

Azért ha szabira megyek még néha most is feketére festem a körmöm :)

Jó zenéket hallgat a lányod, remélem az enyém is ilyen lesz :)

34 éves tanár vagyok

2012. ápr. 22. 00:23
 16/20 anonim válasza:
Tankcsapdánál nincs is jobb én állandóan azt hallgatom
2012. ápr. 22. 15:06
 17/20 Bountty válasza:
Nem lelte semmi csak nem egy plázacica természet. Egyelőre. Ismerek olyan lányt, aki 18 éves koráig dettó ugyan ilyen szarul nézett ki és ilyen fosokat hallgatott, de 20 éves korára észhez tért és rájött, hogy azzal a csicska kinézettel csak csicskáknak fog kelleni. És változtatott. A lányod is biztosan fog :)
2012. ápr. 24. 12:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok / voltam. Még mindig ezeket a zenéket hallgatom, viszont már sokkal nőiesebben öltözök. Mondjuk én még nem is voltam olyan durva. A "tünetek" amiket leírtál teljesen ráillenek az unokatesómra. Ő erőteljesen lázadt, ivott, elmászkált, csak feketét volt hajlandó hordani, nem hordott szoknyát, meg csinos felsőket, csak ilyen lógós pólókat, és pulcsikat. Sok "rocker" fiúnak ez jön be ebben a korban. Aztán átállt arra hogy hosszú szoknyát hordjon, meg rengeteg csipkét, de még mindíg csak feketét, aztán ma már teljesen átlagosan, és csinosan néz ki, bár ezeket a zenéket még mindíg szereti, de ma már mást is hallgat. Az ő szülei egyszerűen "elfogadták" bár nem tetszett nekik, de akkor ilyen ruhákat kapott, elviselték a hülyeségeit, suzerintem azért mert úgy voltak vele hogy majd kinövi, és végül is így is lett. Plusz ha a lányod szándékosan lázad, ha tiltod még jobban csinálni fogja. Egyébként egyáltalán nem szörnyűségek. Jobbak mint a legtöbb mai zene, és igazi érzelmeket csak a rock zene tud átadni.
2012. ápr. 24. 19:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele, Ő így jó, és is utálom, ha irányítani akarják, mit tegyek, mit ne tegyek. Hagyd rá, ha nem tudsz hatni rá, csak idő vesztegetés.
2012. ápr. 29. 00:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

16 éves, jaaaj :).

Én ennyi idősen éltem a nagy punk korszakomat, hát ne tudd meg, hogy néztem ki :).

Aztán jött a raszta meg az orr és ajak PC, a rasztától éppen most válok meg, 25 éves koromra :).

Ettől függetlenül nőies vagyok, úgy is öltözködöm, csak éppen nem úgy, mint az átlag.

Az emberek meg is szokták jegyezni, hogy annak ellenére, hogy egyedi a stílusom, milyen csinos és nőcis vagyok :).

Úgyhogy ne féltsd a lányod, szerintem majd kinövi ő is ezt a dolgot, ahogy nyiladozik a nőiessége.

Majd ő is kialakít magának egy saját stílust, inkább örülj, hogy nem lesz belőle egy tucat nő.

L/25

2012. máj. 3. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!