Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi lelte a lányom? Mit tehetnék?

Mi lelte a lányom? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Az a probléma áll fent, hogy a lányom nagyon polgárpukkasztó. Ez nem tinédzserkori lázadás, mert már egészen kisgyerek korában ilyesmi volt, csak még normális és ez az állapot fenn áll körülbelül három éve. Lázad, csúnyán beszél, Nirvanát, The Exploitedet, The Casulaltiest, Tankcsapdát, Pokolgépet, Ossiant és egyéb szörnyűségeket hallgat, feketében jár, bőrdzsekiben, bakancsban, szakadt nadrágokban, anarchista kitűzőkkel! És semmi nőiesség nem szorult belé! Nem sikerült eddig rá hatnom, mit tegyek?
2012. ápr. 20. 18:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen kamaszt ismerek. Hagyd rá majd ki fogja nőni. Ahogy betölti a 20-at már szégyellni fogja ahogy kinéz. Hagyd rá majd eldönti mit akar úgyis.
2012. ápr. 20. 18:46
 2/20 A kérdező kommentje:
Így nőtt fel az apja miatt, nem hiszem, hogy ki fogja nőni :S
2012. ápr. 20. 18:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyűséget? Hallgasd meg őket, és koncentrálj a szövegre.

Ez ő, lehet kifogja nőni, lehet nem.

2012. ápr. 20. 18:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
akkor mi a gond.Gondolom az apját is így szeretted
2012. ápr. 20. 18:51
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen, de ő férfi! A gyerek meg lány...
2012. ápr. 20. 18:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

és? lány rocker annyi van mint fiú

és a férjedmit szól ahhoz,hogy neked nem tetszik alány?

2012. ápr. 20. 19:01
 7/20 A kérdező kommentje:
Szerinte maradi vagyok, mert ő büszke a lányunkra...
2012. ápr. 20. 19:07
 8/20 A kérdező kommentje:
Nekem csak az tetszik benne, hogy jól gitározik.
2012. ápr. 20. 19:12
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem csak az tetszik benne, hogy jól gitározik."

Az milyen már? Nem a te gyereked? Vagy csak addig az, amíg mindent úgy csinál, ahogy te elképzelted?

Szerintem semmi baj nincs vele. Nehogy már az határozza meg valaki zenei ízlését, hogy milyen nemű. Most ki fogsz akadni, mint a kakukkos óra, de én nő létemre még Marilyn Mansont is hallgatok. Hozzáteszem, rengeteg műfajt szeretek, de a tipikus mai "csajszis" zenék jelentős részétől a hideg kiráz. :)

2012. ápr. 20. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Bár feketébe nem jártam, de Pokolgépet, Tankcsapdát imádtam:)

Nem is igaz, jártam feketébe...

Hány éves a lányod?

2012. ápr. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!