Mit tennél ha gyanítanád, hogy a gyereked tett fel itt egy kérdést?
Tényleg olyan mintha ő tette volna fel. Az én fiam is 13 éves, és táncol, és még a stílusa is hasonló, és lehet, hogy tényleg elhanyagoltuk egy picit. Ezt nagyon sajnálom, de már próbálok kevesebbet dolgozni és többet törődni vele.
Nem merem tőle megkérdezni, egyszerűen félek a választól.
Kétségbe vagyok esve.
Írtátok páran, hogy el kéne neki egy atyai nyakleves, de bántani semmi képen nem szeretném, ha kiderülne, hogy tényleg az ő kérdése.
Miért rémálom? Én csak amiatt tekinteném annak, mert arra gondolnék emiatt esetleg mennyi plusz problémával kell a gyerekemnek szembenéznie a sok buta ember miatt.
De annál jobban kiállnék mellette minden esetben és büszke lennék rá.
Ha szereted azt tartod szem előtt, hogy boldog legyen. Azzal akivel ő szeretne. Te is választhattál magadnak társat, el kell fogadnod, hogy ő más dolgok alapján teszi ezt.
kérdező csak aztnem értem hogy mikor a kérdést irtad akkor
eztz irtadÍrtátok páran, hogy el kéne neki egy atyai nyakleves, de bántani semmi képen nem szeretném, ha kiderülne, hogy tényleg az ő kérdése.
A kérdés kiírásának időpontja: 06-08 23:15
na miért irtad hogy irtátok páran?kiirta neked itt van előzménye ennek a történetnek és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!