Hogyan lehet büntetni egy 4 éves kisgyereket?
Az utolsó válasszoló ötlete nem is rossz bár szerintem ha egy szobába zárod be az életkorának megfelelő időre úgy hogy ott álsz és hallgatod amit mond/kiabál de nem engeded ki és nem is szolsz semmit csak ha már nagyon mondja és akkor is azt hogy ameddig nem haggya abba nem jöhet ki...!
Mikor pedig kijön megfogod hogy ne tudjon elmenni és elmagyarázod neki miért is zártad be...! utánna pedig megkérded hogy adjon egy puszit..és elengeded játszani...ez nagyon hatásos...
egy 15 éves lány:)
Na azért egy-két válasz... Egy szülőnek nem ilyen egyszerű következetesnek lenni... ÉN NEM VAGYOK SZÜLŐ!!! Au-pair voltam. Szerencsémre az összes gyerekem elkényeztetett hisztizsák volt...Ütni én sem ütök, nem tartom jónak! A BUTASÁGLÁDA nagyon tetszett :o)
Akik meg mindenféle elbeszélgetéseket írnak.... 4 ÉVES GYEREK!!! pláne ha hisztis itt be ott ki...Eltiltás...hm nem tudom, ezt sem tartom szerencsésnek...
Én csak annyit szoktam mondani a kölköknek, hogy ha nem lesznek jók, elviszem őket egy órára a Drágicához. nem egy hízelgő név ugye? Anyukámtól tanultam :o) én is mindig Drágicával voltam befenyítve :o) Drágica egy házsártos vén asszony, sok békája van és kész... ennyi...
eddig az összes gyerekemnél működött. (na jó, egynél nem... de neki meg mindig azt mondtam NISZTVIJEK, foggalmam sincs mit jelent és honnan jött, de utálta.) Egy 4 éves gyereknek még nagyon nagyon sokat jelent, hogy amit hall az kellemesen hangzik e vagy nem, mert ha nem az nem jó és ha nem jó, akkor hűha...
Gondoljatok csak bele egy 4 éves hamarabb megtanulja az : ekete-pekete-cukota-pé, ábel-bábel Dominé-t... mint mondjuk a gyerekek, gyerekek szeretik a perecet... és tényleg így van :o)
Hát sok sikert :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!