1. osztályos kislányomat viszem első vérvételére, retteg tőle pedig még sose volt, mit csináljak, hogy készítsem fel?
Anyagcsere vizsgálat miatt lesz vérvétel és vizelet vizsgálatra megyünk. Tegnap a fülészeten pánikolt be amikor doktornő a torkát (!) akarta csak megnézni ami nem is fáj. Nyáron pedig a kullancsot tudtuk csak úgy kiszedni hogy 1 óra kérlelés után végül kénytelenek voltunk lefogni hogy ne ficánkoljon.
Ezek után nem is tudom elképzelni mire számíthatunk a vérvételen.
Azt gondolnám, aki a vért veszi le annak tudnia kell hogy egy gyerek esetében hogy kell eljárni, de ha pl. leszíjazzák vagy nem tudom, akkor a következő alkalomkor arra fog emlékezni hogy milyen rettenetes dolog.
Van valami ötletetek, tapasztalatotok?
Na, túl vagyunk rajta!
Az ölembe kellett ültetnem a kislányomat, úgy, hogy a jobb kezemmel a csuklójánál, a ballal pedig a felül kellett megfogni hogy ne mozgassa. Volt sírás, de nem volt semmi ficánkolás, rángatózás, ezektől tartottam. Utána még matricát is kapott fájdalomdíjként.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!