Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 1. osztályos kislányomat...

1. osztályos kislányomat viszem első vérvételére, retteg tőle pedig még sose volt, mit csináljak, hogy készítsem fel?

Figyelt kérdés

Anyagcsere vizsgálat miatt lesz vérvétel és vizelet vizsgálatra megyünk. Tegnap a fülészeten pánikolt be amikor doktornő a torkát (!) akarta csak megnézni ami nem is fáj. Nyáron pedig a kullancsot tudtuk csak úgy kiszedni hogy 1 óra kérlelés után végül kénytelenek voltunk lefogni hogy ne ficánkoljon.

Ezek után nem is tudom elképzelni mire számíthatunk a vérvételen.

Azt gondolnám, aki a vért veszi le annak tudnia kell hogy egy gyerek esetében hogy kell eljárni, de ha pl. leszíjazzák vagy nem tudom, akkor a következő alkalomkor arra fog emlékezni hogy milyen rettenetes dolog.

Van valami ötletetek, tapasztalatotok?

2012. jan. 27. 13:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szegénykém!
2012. jan. 31. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy viselte a kislány?:)
2012. febr. 6. 01:24
 13/14 anonim ***** válasza:
10/13 vagyok.Mi tul vagyunk rajta:) Sirt kicsit=nagyon. Szopzott utána,meg maradtunk játszani a játszószobában. Utána indultunk haza,s el is aludt apán:) Ott horkolt a kicsm,Most kicsit belilult a keze. De nagyon ügyes volt..
2012. febr. 6. 09:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Na, túl vagyunk rajta!

Az ölembe kellett ültetnem a kislányomat, úgy, hogy a jobb kezemmel a csuklójánál, a ballal pedig a felül kellett megfogni hogy ne mozgassa. Volt sírás, de nem volt semmi ficánkolás, rángatózás, ezektől tartottam. Utána még matricát is kapott fájdalomdíjként.

:)

2012. febr. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!