Megőrülök, mit tegyek?
utolsónak van igaza :)
Nekünk ugyanennyi idős volt a fiam, mikor uggggyanez volt!!! Már ezt hittem szálanként tépem ki a hajam, tök jó volt 6 hónapos terhesen egész nap regulázni a gyereket...szobatisztaság teljesen visszaesett, egész nap ordítás,hiszti mindenen, semmit nem volt képes normális hangszínnel mondani, minden nyivákolásban, nagy semmin órákig bőgés...
Pedig imádta és azóta is imádja hogy tesója lesz/van. Állandóan puszilgatta, minden vizsgálatra jönni akart, most is büszke nagytesó. Tehát laikusan nem mondtam volna meg, hogy ez testvérféltékenység, de voltunk dokinál is, beszéltem jópár emberrel, és DE AZ. :) csak nem akarja, nem meri nyíltan kimutatni, hogy ezzel van baja, nem is érti ezt igazán, csak az érzelmi káoszba, amit a dackorszak amúgy is elhozott, még bekerült ez a tesótéma is :)
Tudod mi is gáz volt? (pont tavaly ilyenkor voltam ebben a cipőben) Hideg van, és lusta voltam sokat kivinni mozogni! De minden nap erőt vettem magamon mikor erre rájöttem, és 3 órákat sétáltunk. Mire megszültem, minden rendbejött...:) kitartás!
mintha az én gyerekemet olvasnám.
2.5éves...7hónapja született a tesó azóta ilyen...előtte egy kis angyal volt...most is jó de ez már dackorszak...nem tom 1másodpercre a kicsivel hagyni mert bántja..féltékeny..próbálj vele közösen játszani belefogni h segítsen neked...pl mi nagyon szeretünk ruhákat pakolni...remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!