Megőrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kislányom 2,5éves és pár hónapja mintha teljesen kifordult volna magából.Egyik napról a másikra megváltozott pedig nem történt semmi.Nem alszik éjszakánként(külön szobában van)2-3 óránként felkel.Sem és sem ő nem alussza ki magát.Egész nap ugrál,pörög,nem áll meg egy percre sem,még evés közben is jár a lába.A pakolásról nem is szólva...Egyszerűen hisztis,nem lehet vele bírni.Hiába próbáltam már meg mindent(szép szó,kedvesség,játékosság,durvább hangnem,néha kisebb ütést a seggére...semmi nem használ)már nem tudom hogyan tartsam kordában,egyszerűen nem tudom mi lenne a segítség.A játékaival sem köti le magát csak addig mig elszórja és kész,egész nap hevernek a földön...játékot sem veszek már neki.
2012. jan. 17. 17:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hiperaktiv tesztet kellene talan csinaltatnod vagy nevelesi tanacsot is kerhetnel. lehet hogy csak egy par trukkre lenne szukseg es megoldodnanak a dolgok! sok szerencset!
2012. jan. 18. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Dackorszak amit testvér féltékenység súlyosbbít.
2012. jan. 19. 01:37
 13/19 anonim ***** válasza:

utolsónak van igaza :)

Nekünk ugyanennyi idős volt a fiam, mikor uggggyanez volt!!! Már ezt hittem szálanként tépem ki a hajam, tök jó volt 6 hónapos terhesen egész nap regulázni a gyereket...szobatisztaság teljesen visszaesett, egész nap ordítás,hiszti mindenen, semmit nem volt képes normális hangszínnel mondani, minden nyivákolásban, nagy semmin órákig bőgés...

Pedig imádta és azóta is imádja hogy tesója lesz/van. Állandóan puszilgatta, minden vizsgálatra jönni akart, most is büszke nagytesó. Tehát laikusan nem mondtam volna meg, hogy ez testvérféltékenység, de voltunk dokinál is, beszéltem jópár emberrel, és DE AZ. :) csak nem akarja, nem meri nyíltan kimutatni, hogy ezzel van baja, nem is érti ezt igazán, csak az érzelmi káoszba, amit a dackorszak amúgy is elhozott, még bekerült ez a tesótéma is :)

Tudod mi is gáz volt? (pont tavaly ilyenkor voltam ebben a cipőben) Hideg van, és lusta voltam sokat kivinni mozogni! De minden nap erőt vettem magamon mikor erre rájöttem, és 3 órákat sétáltunk. Mire megszültem, minden rendbejött...:) kitartás!

2012. jan. 19. 07:28
 14/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó de jó neked!Én tegnap pont ezt csináltam,megfőztem és a többi dolog nem érdekelt,felöltöztünk és elmentem vele a játszótérre,sétálni,vele voltam egész nap.Nem is volt ilyen hiszti csak akkor amikor sajna dolgom van és nem tudok vele foglalkozni,de ugye főzni kell meg ilyesmi...
2012. jan. 19. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Etr hívják dackorszeknak,Kell egy idő míg átvészeli.Nálunk se jobb a helyzet.A legkisebb most volt 2 éves decemberbe.Nagyon erőszakos lett egyik-napról a másikra.Az öltöztetést meg inkább nem is részletezem.Legalább 1 óra mire fel tudom öltöztetni.
2012. jan. 19. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, hát én is elhanyagolom a háztartást...néha nehéz utolérni magam, most 2 gyereket kell öltöztetni, így vagy fél óra elindulni, de mikor kint vagyunk, már jó. :) otthon meg fogad az ordenáré kupi, de kb van fél napom lassanként elpakolászni.
2012. jan. 19. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:

mintha az én gyerekemet olvasnám.

2.5éves...7hónapja született a tesó azóta ilyen...előtte egy kis angyal volt...most is jó de ez már dackorszak...nem tom 1másodpercre a kicsivel hagyni mert bántja..féltékeny..próbálj vele közösen játszani belefogni h segítsen neked...pl mi nagyon szeretünk ruhákat pakolni...remélem segítettem

2012. jan. 19. 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Tesü miatt ilyen, majd készülj fel, hogy neki is dühkitörései lesznek mint pl nálunk a fiamnak. Pedig császárután 3 héttel már kettesben szánkóztunk, hogy ne legyen baj, de sajnos csak a hidegvizes arcmosás segített, hogy magához térjen. A pici már 1 éves, lecsendesetek ezek a dühkitörések, de itthon rednkívül hisztis. Az vi nagyon jót tett, ott szuperül remekel, de amint átlépjük az ovi küszöbét, a kocsiba már vonyít valamiért...mindig van miért sírni, a tesó pölö kinézett az ő ablakán...és még sorolhatnám..:(
2012. jan. 20. 12:36
 19/19 timike26 ***** válasza:
eljott a hiszti korszak.....kitartàs ez sok csalàdban elofordul....majd kinovi..csak hagyd èrvènyesulni....
2012. jan. 22. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!