Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti, megszulnetek e a babat,...

Ti, megszulnetek e a babat, ha kiderulne a 20. -ik heten hogy down szindromas? Volt e valakinek ilyen tapasztalata? Ha nem vallalom akkor meginditjak a szulest es kinok kozott megszulom a beteg babat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 12:19
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kérdező! Hogy vagy? :( annyit gondolok Rátok!!! :(
2012. jan. 13. 00:26
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Látom, mást is érdekel, hogy mi van most veled. Engem is. Ha tudsz, írsz?
2012. jan. 13. 09:53
 43/52 anonim ***** válasza:
73%

Ne öld meg! Legalább adj esélyt neki az élethez!

[link]

2012. jan. 13. 18:38
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem szülném meg.

Nekem a 18 hetes ultrahangon derült ki egy fejlődési rendellenesség, ami életképtelenné tette volna a kisfiamat, miután megszületik. Szóval, nálunk nem volt kérdés, hogy elvetetjük vagy nem. De egy Down kóros babát sem tartottam volna meg, idegileg nagyon felőrlő:(

A legrosszabb része az volt, amikor a 18.hét után még 3 hetet kellett várni és orvosokhoz járkálni, hogy meglegyen a papír a vetélésindításhoz:(

Fizikailag nem fájt a "szülés", de lelkileg nagyon:( Főleg utána:(

2012. jan. 13. 22:10
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Már válaszoltam én is ide, kíváncsi volnék mi van veled,kedves kérdező. Hogy alakult az életed??
2012. jan. 14. 12:38
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvatam végig bocs.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben kell dönts.

Szerintem nem elítélendő, ha valaki nem bízik magában, hogy elbírná ezt a terhet viselni, és szépen nevelgetni a beteg kis jövevényt. Nem mindenki egyforma teherbírással rendelkezik.

Nem tudom megtudják e mondani , hogy mennyire erős fokozatú a szindróma. Egyik ismerősömnek született tavaly karácsonykor, és megtarották kérdés nélkül, és szépen nevelgetik és nagyon szépen növöget, kap bizonyos tornákat, segítséget, és szépen halad. A négy gyereke közül ő a legnyugodtabb, mosolygósabb kicsi.

Az se mindegy, hogy mekkora a család, vagy baráti kör, ahol ki tud az ember kapcsolódni, megosztani dolgokat, gondokat, izgalmakat. Az sem utolsó szempont, hogy ha a szülővel történik valami, mi lesz hova tud menni ez a gyermek, vagy akár tini, vagy már felnőtt, mert valószínűleg azért segítség kell neki mindidg majd, bár van aki elég önálló is tud lenni ezzel a szindrómával.

Légy erős, bármi döntést is hozol ! Éa magadra a férjedre gondolj, ne pedig, hogy ki más mit fog rólag gondolni. Beszélni könnyű sokszor mikor az ember nincs ebben a helyzetben. A magatok előttetek lévő életre gondolj, hogy elbírod e kihívást, vagy se.

2012. jan. 16. 01:53
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, bocs a sok gépelési hibáért.

Ugye megírod, hogyan döntöttél ?

2012. jan. 16. 01:55
 48/52 anonim ***** válasza:
74%
borzasztó lehet ami veled történt de sajnos én sem tartanám meg. amit előttem sokan írtak igazak .neki és neked is lehetetlen lesz az élted .mindamellett persze hogy boldogság egy gyerek.mikor ilyen történetet olvasok látok összeszorul a szívem és könnyes szemmel nézek a mellettem szuszogó 2.5 éves lányomra hogy neki nem kell átélnie ezeket. bárhogy is döntesz sok erőt neked és boldog életet
2012. jan. 19. 13:20
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Irj majd légyszíves, hogy mi van veletek. Most biztos nem könnyű, akárhogy döntöttél. De itt, arctalanul, ismeretlenül talán megkönnyebbülsz, ha beszélsz róla. Minden jót Nektek!
2012. jan. 23. 20:01
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én csak most kapcsolódtam be! Már nem is adok tanácsot, hiszen döntöttél.

Remélem minden jól alakult!

2012. jan. 24. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!