Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 20 hónapos gyerekemmel képtele...

20 hónapos gyerekemmel képtelenség az utcán sétálni. Hogyan vegyem rá, hogy kézen fogva sétáljon velem?

Figyelt kérdés

ha megfogom a kezét, üvölt teli torokból és földre veti magát. Ha nem fogom, elrohan amerre neki tetszik, én nem kicsit veszélyes. Gyakorlatilag nincs park vagy játszó, ahol el tudom engedni, hogy szabadon rohangásszon, de úgyis csak az lenne, hogy futhatnék utána ott is.

A másik gyerekem ennyi idősen másfél nap alatt megtanulta, mikor kell megfogni a kezem, mikor jöhet mellettem kézfogás nélkül és hol lehet rohangászni.

2012. jan. 4. 20:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

szeret együtt lenni velem, csak pont ez az, hogy menne a saját feje után, és nem érti, hogy kézen fogva is jó sétálni. Soha nem engedte meg, hogy fogjuk a kezét, otthon sem, inkább 50* elesett, mikor járni tanult.

A másik gyerekemmel nekem sem volt probléma, azért vagyok most tanácstalan.

2012. jan. 7. 18:50
 12/12 TKI Ibolya ***** válasza:
Hidd el szeret ő veled lenni csak szerintem annyi információ és érdekes dolog éri hogy nem tudja hirtelen mitévő legyen.Hidd el idővel megtanulja mit szabad és mit nem csak legyél határozott és kitartó.Olyan mint a fiam legszívesebben állandóan szaladna.
2012. jan. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!