Mit csináljak a hugommal?
Mit tehetnék a 8 éves hugommal ? Szinte minden este nekem esik , "támad" de közben vigyorog. Csak velem. Rengeteget birkózunk sokszor csak játékból , de van amikor bedurvul és dühöng. Amikor Ő unatkozik akkor is cseszeget. De nem üt hanem hablatyol és idióta kérdéseket tesz fel nekem.
12/L
A figyelmedre vadászik :)
Ha így viselkedik állj fel és hagyd ott! Amikor "rendesen" játszani akar vagy beszélgetni stb, akkor meg figyelj rá!
Ja , hogy nem gyakorin.
Pl : A kutyának miért nincsen szárnya ?
Az unikornisokat meg lehet enni ?
Miért szereted a csokit ?
Miért ?
tudom nem jó válasz, de hatásos. Annak idején mikor kicsi voltam és a testvéremet idegesítettem és már nem bírta tovább anyukánkat meg nem érdekelte túlzottan mivel "nem volt komoly az ügy" a tesóm vette kezébe az irányítást és csapott oda nekem :D
lehet neked is beválna ha oda csapnál a húgodnak
Bárcsak tehetném. :)
És ilyen hülye sztorikat talál ki egy félig döglött nyusziról , meg az ő fejetlen kölykéről , akit egy sólyom rabolt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!