Mit csináljak a hugommal?
Mit tehetnék a 8 éves hugommal ? Szinte minden este nekem esik , "támad" de közben vigyorog. Csak velem. Rengeteget birkózunk sokszor csak játékból , de van amikor bedurvul és dühöng. Amikor Ő unatkozik akkor is cseszeget. De nem üt hanem hablatyol és idióta kérdéseket tesz fel nekem.
12/L
Különben az iskolában normális , ott nem ilyen agresszív.
Sok barátja van , és kedves mindenkivel. Nem néz durva dolgokat , és senki mással nem szokott bírkózni.
Tudom mit érzel. Én 13 éves vagyok, nekem 7 éves a hugom, és egyfolytába ütöget, gépezni akar, cseszeget, és mindennel idegesít. Sokszor felküldeném a holdra. Úgy beszél velem, mint a kutyával, k..va anyáz, stb. Én beszéltem anyukámmal, de ő mindig az ő pártját fogja.
Próbálj meg te is beszélni a szüleiddel, mondd el nekik, hogy miket művel a hugod. Próbálj meg a hugoddal is többet foglalkozni, beszélgetni, stb. Én is többet foglalkozom vele, és javult a kapcsolatunk.
Sok sikert!
Köszi de anyumat nem érdekli mert hogy majd kinövi meg kicsi stb...
Amikor ő ül a gépnél akkor nem akar odaengedni apa azt mondta oldjam meg.. Na persze.
De különben nagyon kedves is tud lenni.
Szia:)
hasonló a helyzetem, csak az én húgom 10, én meg 13 vagyok. rettenetesen idegesítő, nagy pofájú ..:l
szintén nekem esik, ordít, sikít nyávog és kitúr a gépem elől. ilyenkor általában szólok az apunak, az meg lefoglalja őt valamivel:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!