Érdemes manapság gyermeket vállalni? Mit visel meg jobban? A pénztárcát vagy a szülők idegrendszerét?
Aki a saját születendő (azaz tervbe /nem/ vett) gyermekére ilyen szempontok szerint tekint, az ne vállaljon gyereket!
Sz@r sorsa lesz! Nem neki, hanem a /mégis/ világra jött csemetének!
Nekem 3 gyerekem van és egy kicsit jobb autóm.
Ez a merci, ha megkapod 2-3 millióért. Többe fog kerülni mint 3 gyerek. Tulajdonképpen csak pár napig-hétig fogsz igazán örülni neki, azután jönni fognak a kijózanító szervíz számlák. (volt olyan Volvóm amire 1 év alatt 1,2MFt-ot költöttem csak szervízre és akkor még nem is számoltam az üzemanyagot havi 70-80eFt+ egyéb reszli. Gumi garnitúra 120eFt/év. Felni kb ugyanannyi...stb.stb.
Ha még "nem volt meg" neked egy ilyen autó, akkor inkább ezt próbáld ki, mert ha nagy a kiadás vele, akkor eladhatod, a gyereked marad, ha nehéz, ha könnyű.
Szomorú az, hogy választanod kell.
Az biztos, hogy akinek van gyereke annak a gondolkodásmódja és az egész élete gyökeresen megváltozik. Mi például már el sem tudnánk képzelni az életünket gyerekek nélkül. Viszont autó nélkül simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!