Érdemes manapság gyermeket vállalni? Mit visel meg jobban? A pénztárcát vagy a szülők idegrendszerét?
Kedves kérdező remélem majd ha öreg leszel és elesett akkor is az autódat fogod szeretgetni mert ugye sem gyermeked sem unokád nem lesz!
Egyébként a mai benzin árak mellett inkább gyerek,mert az tud gyalogolni!
Hány éves vagy, kedves kérdező?
Mert ilyen kérdést szerintem gyerekvállalásra megérett ember nem tesz fel.
Mindenesetre ne vállalj gyereket, semmiképpen se, mert ha egy szintűnek tartod a kocsival, az első alkalommal, amikor sír, intézetbe fogod adni. Ezért ne vállalj gyereket, ezt halál komolyan mondom!!!
Bár az igazság az, hogy a forgalomban sem szívesen találkoznék veled...
Én azt mondom, ha valaki többre értékel egy ilyen autót, az tényleg ne szüljön. És én még a döntése miatt becsülöm is. Ismerek olyan 70 évest, nincs gyerekük, nagy gazdálkodók, magánakvalók. A leghelyesebb döntés az volt az életükben, hogy nem akart gyereket. Milliomosok, de mindenkibe belerúgnak és utálják a gyerekeket. Jelenleg keresnek valakit, akik nemsokára gondoskodnak róluk és akkor megöröklik a milliókat a nagy házat, a szép autót, a millió földet és gépet. 10 éve nem találnak embert erre a feladatra. Szóval még jó, hogy nem lett gyereke.ű
De ismerek olyat is, akinek van, de inkább választotta volna az autót, jobb lett volna. Az a szegény gyerek állandóan ki van csapva az utcára, az anyja este megkeresi, de nappal nincs gondja a gyerekre. Ilyennek minek a gyerek?
Szóval vannak helyzetek, amikor nagyon jó döntés, ha a kocsit válassza az ember. És nem elítélendő. Hanem becsülendő.
És ha felmerül a kérdés, hogy kocsi vagy gyerek, azt mondom válaszd a kocsit!! Mert aki szívből szeretne gyereket az nem tesz fel ilyen kérdést. Mert annak ez nem kérdés.
Viszont az tény, hogy egy ilyen autó fenntartása sokkal többe kerül, mint egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!