Az osztály "problémás gyereke" éppen az én lányomat pécézte ki magának. Mit tudok tenni?
Harmadik osztályosokról van szó. A fiú folyamatosan zaklatja, sőt bántja a lányomat. Rúgdossa, bökdösi a ceruzával, megcsavarja, rángatja a kezét. A hab a tortán az volt, amikor a múlt héten az osztály szeme láttára lerántotta róla a nadrágot.
Szülei nem járnak szülőire (nevelőszülők, van még 2 testvére is), tanárnak szóltam, azt mondta, hogy nem tud ő se mit csinálni. Nevelési tanácsadóba fog járni a gyerek, ennyit mondott. (De szerintem az sem fog változtatni rajta.)
Próbáltam a gyerekkel beszélni: ennek eredménye az lett, hogy olyan szemtelenül viselkedett velem, hogy majdnem megütöttem (inkább nem részletezném, szégyellem magam miatta, hogy egyáltalán megfordult a fejemben).
Mit tudok még tenni? Esetleg az igazgatóval beszéljek?
A lány már majdnem mindennap sír az iskolában.
Kivenni egy "hülyegyerek" miatt nem fogom az iskolából! Ha ő nem lenne, szeretne oda járni.
Nálunk is volt egy ilyen fiú. Ő is mindig zaklatott egy csajszit, lehúzta a gatyáját, lökdöste, fogdosta.
Egyszer a lány rossz passzban volt, elpattant nála a húr, és jól megrugdosta a srácot (már bőgött), aki utána egy ujjal nem mert hozzáérni.
Szia!
Nálunk is volt egy ilyen C-típusú állampolgár ivadéka.A fiam első-másodikban járt vele, második elején untam meg a dolgot amikor úgy megharapta a fiamat a hátán hogy lila duzzadt csomók lettek.Mélyen izomig harapta.Reggel elvittem a gyereket a suliba, megvártam a kis mocskot a kapuban és szó nélkül olyan pofont nyomtam le neki hogy seggre ült!Másnap jött apuci(Dagadt, arannyal telerámolt kan)kérdőre vont.Kihúztam mind a 159 centimet és közöltem vele ha még egyszer a kölke csak ránéz a fiamra, garantálom hogy törött kézzel megy haza,plusz egy feljelentéssel a szülők ellen!
A büdös kis mocsok soha többet nem szólt és nem nyúlt a gyerekemhez de máséhoz sem.Ezekkel nem szabad türelmesnek lenned(az a tanár dolga!)e húzd ki magad, ha kell ragadd meg a karját, kicsit rázd is meg, és legyél nagyon fenyegető.Hidd el lehervad az arcáról a vigyor és megszeppen.És lehet hogy ezáltal végre a nevelőszülők is felbukkannak!
Helyes!
HA senki nem látja mikor lecsatolsz neki, még gondod sem lesz belőle.A kislányodat küldd be az iskolába, ne is lássa mi történik.Ne legyen lelkiismeretfurdalásod.Mire lenne?Nekik sincs.
Beszélj az igazgatóval, végső esetben kilátásba helyezheted az önkormányzat oktatási osztályát is, ha nem változik pozitív irányba a helyzet.
Minek van az osztályfőnök is, ha nem azért, hogy figyeljen a problémákra, és megoldja őket segítséggel is akár?
"Nem tud mit csinálni." - Sz*rik az egészre rá, magasról.
Azóta mik a fejlemények?
Most itt a félév, érdemes lenne másik iskolába vinni a lányodat, ha már nem akarják kirúgni azt az alja kölyköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!