Ayres terápiás függő hintát szeretnék kisfiamnak vásárolni. Nem találok csak nagy drágát 38. 000. -Ft csak a háló. Nem tudtok valahol olcsóbban?
amúgy nagyobb hipermarketek, obi, praktiker, mindenhol sokkal olcsóbb, mint amit írtál.
Nekünk is kész tornaterem a lakásunk a gyerek terápiája miatt, de mindent sikerült tök normális áron kifognunk, szólj, ha más eszköz is kell, szívesen adok tippet honnan szerezd be.
Én nem tudok hozzászólni hol tudnál olcsóbban illetve helyette mit.
De ha nincs helyettesítője olcsóbban, akkor az sajnos egyet jelent, ennyit ér az a dolog. Mert maga az anyaga ennyire drága és ilyen minőség.
Én gyerekjátéknál tapasztaltam, a horror árú törhetetlen műanyag játékoknál, hogy mondta ezzel foglalkozó ismerős, maga az alapanyag a minőségi műanyag ennyi.
Úgyhogy itt is az lehet, maga a háló ennyi. Mert biztos van valami olyan tulajdonsága ami ekkora értékűvé teszi.
Hiába keresel halászt, ha ugyanolyan anyagból készíti, arra még rárakódik az élőmunka ára, szerintem még a duplájába is kerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!