Nagyon el vagyok keseredve. Ilyen gyerekkel mit lehet kezdeni?
Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, bár őt mindenki rühellte az ilyen dolgaiért, annyira idegesítő b.unkó p.araszt volt, már bocsánat. Nem vívta ki vele se a lányok, se a fiúk elismerését. Fogalmunk se volt róla minek csinálja ezeket, mert amúgy értelmes srác volt, tényleg okos, jó jegyekkel. Már mi magunk ordítottuk le, hogy Gergő k.ussoljál már ,vedd már észre magad, de semmi...
Mivel azóta leérettségiztünk, nem tudom mi lett vele, lehet egyetemen abbahagyta ezt.
Figyelj, ülj le, és kérdezd meg tőle, miért csinálja? Hátha válaszol.
Ha nem, próbáld meg azzal, hogy jutalmakat kap, ha jól viselkedik. Pl egy számítógépes játékot, amit akar, ha nem kap semmilyen büntetést, és nem szól be a tanároknak stb. Lehet ez se hat, nem tudom.
Vagy egyszerűen közöld vele, hogy ezt csak az iskolában teheti meg, mivel csóri tanárokat semmi nem védi, ha az életben egyszer munkája lesz,ha lesz, mert ez ugye Magyarország, akkor úgy kivágják egy ilyenért mint macskát sz.arni, te pedig 18 éves kora után kidobod otthonról, ha nem kezd magával valamit.
Öcsém léhaságára anya benyögött egy ilyet, rögtön összekapta magát. Később súgta meg, hogy fél, mert tudja, hogy anya tényleg megteszi. XD Viszont azóta sokat komolyodott, meg nem si volt problémás, de hátha nálatok is beválik.
Lehet, hogy a társaság középpontja akar lenni...
Van már elképzelése arról, mit akar kezdeni magával? Esetleg pályaválasztási tanácsadóba is elmehetnétek, akkor lehet megértené, hogy "v.mit v.miért", szóval, muszáj visszavenie a stílusából, ha akar v.mire is menni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!