Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Segítség! Mit csináljak?

Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyobbik fiam 3 és fél éves kb egy hete mintha meglenne zavarodva.Nem fogad szót,mindenben ellenkezik velem nem eszik,nem fürdik stb.Bármit mondok neki mintha nem érdekelné ha szólok h bünti lesz akkor meg idétlen ördögi kacagással elfut előlem.Hiába kiabálok vele vagy verek a fenekére.Az oviba kisangyal itthon meg mint aki nem százas.Tudom h ez a dackorszak de hát azért nem lehet hagyni ezt.Egyszerűen már nem tudom hogyan kezelni.nem akarom hogy a fejemre nőljön .
2011. nov. 5. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül.:))

Hasonló nálunk is a helyzet. Valahogy majdcsak mindneki túléli.

Szerintem az óvodai feszültséget vezetik le itthon + dackorszak + nem fél már a büntitől sem.

Anyósoméknál voltunk az ünnepek alatt néhány napig. Ott minden meg van neki engedve, gyakorlatilag ésszerű határok nélkül. (na jó, nem nyúlhat a konektorba, meg ilyenek...) DE ha hajnali 2kor túrórudit kért, a nagymama repült a hűtőhöz. VAgy ha közölte a kicsi, hogy a baromi értékes herendi figurákkal akar játszani, természetesen ezt is megkapta.

Amikor hazajöttünk, azt hittem kihullik az összes hajam, de leültünk beszélgetni, és kiderült, h csak arra volt kiváncsi, h mikor tiltanak meg neki vmit a maminál.

Mondtam neki, h itthon nem így van, abnyának kisebb az elfogadó képessége... úgy látom felfogta:))

Azóta néha mondja, h ezt a mama megengedte volna, de nem hisztizik (annyit).

2011. nov. 5. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2 és fél, de ugyanez. Reggel fél óra az öltözés - nem akar, aludni nem akar, enni nem akar, kimenni nem akar, aztán bejönni nem akar, fürdeni nem akar, aztán kiszállni a kádból nem akar :) Néha már én se bírom, kitartást, állítólag elmúlik!
2011. nov. 6. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem lánykám van, és detto! Kb. 3 éves korától ilyen.

Mára azért kicsit jobb, már 5,5 éves.

KITARTÁST!

2011. nov. 10. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!