Milyen helyzet volt az, amikor már elszakadt a cérna és megszegted a fogadalmat?
Sok szülő megfogadja, hogy ő soha nem csap a gyereknek oda, mert az helytelen nevelés. Ettől eltekintve tudott olyat csinálni a gyerek, hogy mégiscsak elcsattant pl. egy fenekes? Egy barátnőmnek a fia (4 éves a gyerek) azt mondta hogy k..va és emiatt lekevert neki egy hatalmas pofont. A gserek a fürdőszobában sírt az anyja meg a konyhában.
Privát üzenetben is várom a kommenteket.
Nálam is belefér 1-2 fenékrecsapás, és nálam is akkor szakadt el először a cérna, amikor villamos elé motorozott.
Itt most nem olyan jellegű gyerekverésre gondolok, mint a nemrégiben történt budakeszi kisfiúval történt!!!
Egyetértek ,h inkább a gyermek sírjon pár percig,mint a szülő egy életen át.
Ha veszélyes dolgot csinált,igen volt,h kapott a fenekére, a lekur vázásra is lehet hasonlóan reagáltam volna.mint az ismerősöd.
Hát én ezért biztos nem pofoztam volna fel a gyerekemet, mert nem tudok komolyan venni 4 éves szájából elhangzó eféle kijelentéseket. És ez nem az a szitu, inkább a gyerek sírjon, ne az anyja.
De egyébként volt hogy megszegtem az ígéretem és odacsaptam, de teljesen igazuk van, akik azt mondják ez a szülő bukása, mert nem tud uralkodni magán. És tényleg azért volt, mert nem volt energiám a fegyelmezéshez és ki kellett engedni a gőzt. Illetve magamra voltam mérges.
Akkor csaptam egyébként oda, mikor magukat veszélybe sodorva túlpörögtek illetve volt egy idő, mikor a nagyfiam fojtogatásban lelte örömét. Ezért jól elvertem, mert másképp nem értette meg ez nem vicces dolog és baj lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!